Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Figyelem! Halálos járványra figyelmeztetik a teljes magyar lakosságot! A legnagyobb veszélyben azok vannak akik 1969 előtt születtek!
Mindenegyben Blog - 2020. december 30. (szerda), 22:12

Figyelem! Halálos járványra figyelmeztetik a teljes magyar lakosságot! A legnagyobb veszélyben azok vannak akik 1969 előtt születtek! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 dec 30

Számos országban a koronavírus miatt ideiglenesen leálltak az oltási programok, Afganisztánban és Pakisztánban például új járványos gyermekbénulásos esetek jelentek meg, mert a szervezet egy időre kénytelen volt felfüggeszteni a vakcinációs tevékenységét – figyelmeztet az UNICEF.

Hetvenhét ország kétharmada jelentett visszaesést az oltási szintekben a világjárvány hatására.

A háború sújtotta Jemenben 2005, a szintén konfliktusokkal terhelt Szudánban 2009 óta most először regisztráltak új megbetegedéseket. Huszonnyolc éve nem volt olyan fennakadás az oltási folyamatban, amilyennel jelenleg szembesülnek.

A kanyaró térnyerése drámai:

Hirdetés
[ ]

az UNICEF már akkor riadót fújt, amikor 2017-ről 2018-ra megduplázódtak a megbetegedések, majd 2019-re tovább romlott a helyzet közel egymillió ismert megbetegedéssel. Európai államokba, többek között Csehországba és az Egyesült Királyságba is betört a kanyaró. A koronavírus-járvány most a többi kór terjedésének is kedvez.

Ez egy globális háború, ami miatt az UNICEF Magyarország itthon is arra kér mindenkit, hogy segítsen azt megnyerni. Szerencsére ezek ellen az akár halált is okozó betegségek ellen már léteznek tökéletes szerek, hatékony használtukhoz azonban támogatásra van szükség, különösen a koronavírus okozta nehéz helyzetben.

Nyitókép: UNICEF

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés