Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Figyelem!!!! Zivatarral,70 km-es széllel és jégesővel jön az este! Néhány órán belül leszakad az ég – ezeken a területeken számíthat viharra :
Mindenegyben Blog - 2022. június 04. (szombat), 19:04

Figyelem!!!! Zivatarral,70 km-es széllel és jégesővel jön az este! Néhány órán belül leszakad az ég – ezeken a területeken számíthat viharra : (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 jún 04

Figyelem!!!! Zivatarral,70 km-es széllel és jégesővel jön az este! Néhány órán belül leszakad az ég – ezeken a területeken számíthat viharra : 

Szöveges figyelmeztető előrejelzés

Figyelmeztető előrejelzés Magyarország területére 2022.06.05. vasárnap éjfélig

Délután a Dunántúl nyugati felére néhány zivatar besodródhat, illetve az Alföld keleti harmadában és az északi országrészben lehetséges még egy-két zivatar előfordulása. Ezeket elsősorban intenzív csapadékképződés (> 20 mm) kísérhet, azonban kisebb eséllyel jégeső (ált. 1-2 cm-t nem meghaladó), illetve erős vagy viharos széllökések is társulhatnak hozzájuk. A késő esti órákban nyugatról ismét megnő a csapadékhajlam. A záporok, zivatarok (amelyek közül egy-két hevesebb sem kizárt) elsősorban a Dunántúlt és a Duna vonalának tágabb környezetét érinthetik. A zivataros gócok mellé felhőszakadás (> 25-30 mm, de lokálisan > 40-50 mm sem kizárt), jégeső (~ 1-2 cm), illetve átmeneti viharos (> 65-75 km/h) szél társulhat. A zivatartevékenység délkeleties irányba fokozatosan helyeződik át és a vasárnap déli órákig is kitarthat.

VASÁRNAP

[ ]

Késő éjszaka nyugatról újfent megnő a zivatarhajlam. Az ekkor érkező zivatarok, heves zivatarok elsősorban a Dunántúlt érinthetik és délkeleties irányba mozognak majd. Heves zivatarokra elsősorban a Dunántúl nyugati és délnyugati térségében van esély, ezeket viharos széllökés (> 90 km/h), jégeső (> 2-3 cm) és intenzív csapadékképződés kísérheti.

2022.06.04. 18:30 Országos Meteorológiai Szolgálat

Baranya megye Jel Fok Esemény Leírás Zivatar Figyelem! Zivatar alakulhat ki. Elsődleges veszélyforrást a villámlás jelent, emellett esetenként szélerősödés, jégeső előfordulhat!

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés