Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Fontos bejelentést tett Orbán Viktor az indiai mutánsról! Erről jobb, ha te is tudsz!
Mindenegyben Blog - 2021. június 01. (kedd), 09:29

Fontos bejelentést tett Orbán Viktor az indiai mutánsról! Erről jobb, ha te is tudsz! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 jún 01

Fontos bejelentést tett Orbán Viktor az indiai mutánsról! Erről jobb, ha te is tudsz!

Már a szakrendelőkben is azonnal beadják az oltást annak, aki a helyszínen úgy dönt, kéri az oltást. Két, indiai mutánssal fertőződött beteg is van már, nincs utazási előzményük, állapotuk nem súlyos.

Hirdetés
[ ]

Nem múlt el a járvány

Megszűnt a maszkviselés a kültereken. Azokon a helyeken, ahol védettek és nem védettek egyaránt vannak, ott viselni kell: üzletek, bevásárlóközpontok, tömegközlekedés. A koronavírus-járvány harmadik hulláma lecsengőben van – mondta Müller Cecília országos tisztifőorvos.

Valamennyi járványügyi adatunk javulóban van. 999 beteget ápolnak kórházban lélegeztetés nélkül, és 121-en vannak lélegeztetőgépen. Továbbra is az egyéni védelemre kell koncentrálni. Hazánkban hat vakcina érhető el, kérjük, regisztráljanak – mondta.

Annak ellenére, hogy kedvezőek az adatok, mégis vannak még fertőzöttek. Országos szinten 39 százalékos csökkenés látható. A fertőzöttek átlagéletkora 42 év, és a gyógyultak átlagéletkora is hasonló.

A regisztrált új fertőzöttek 21 százaléka a 40-49 éves, 19 százaléka a 30-39 évesek közül került ki.

Itt az indai mutáns

A regisztrált esetek 14 százalékát Budapesten, 13 százalékát Pest megyében, 9 százalékát Borsod-Abaúj-Zemplén megyében azonosították. A változás dinamikáját tekintve a legnagyobb csökkenés Somogy megyében volt 57 százalékkal, Csongrád-Csanád megyében 53 százalékos csökkenés volt. 9 százalékos növekedés volt Vas megyében - mondta Müller Cecília. 

KÉT EMBERT REGISZTRÁLTAK AZ INDIAI MUTÁNSVÍRUSSAL - mondta. Az egyik már meggyógyult, a másik még kórházban van. A két fertőzött nem volt külföldön.

A hezitálók ne gondolkodjanak most már tovább, hanem oltakozzanak, hiszen láthatják, hogy az oltások biztonságosak – emelte ki.

A szennyvízadatokról azt mondta, hogy nemcsak csökkenő, hanem jelentősen csökkenő tendencia látható mindenhol.

A szuperfertőzőnek tartott indiai duplamutáns újabb tünete, a feketegomba-fertőzés főleg a kezeletlen cukorbetegeket érinti, és további 3 új tünetet is produkál.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés