Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Fontos levelet kap minden magyar a napokban: ha kidobod akkor 200.000forintos bírságot kaphatsz !
Mindenegyben Blog - 2022. október 04. (kedd), 19:06

Fontos levelet kap minden magyar a napokban: ha kidobod akkor 200.000forintos bírságot kaphatsz ! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 okt 04

Elindult a 2022. évi népszámlálás, amit online október 1. és 16. között lehet kitölteni. A kapott értesítést pedig nem érdemes figyelmen kívül hagyni, ugyanis 200 ezer forintos büntetést is kaphat az, aki nem vesz részt benne.

Hirdetés
[ ]

Október 1-jén elindult a nép- és lakásszámlálás, a KSH által tízévente lebonyolított legnagyobb statisztikai adatgyűjtés. Az egész országban egyidőben, azonos tartalommal és egységes módszertani alapon végrehajtott adatfelvétel kiterjed minden lakásra és személyre. A népszámlálás révén pontos és részletes képet kaphatunk hazánk népességének nagyságáról, demográfiai jellemzőiről, egészségi állapotáról, iskolázottságáról, foglalkoztatottságáról, nemzetiségi és vallási összetételéről, élet- és lakáskörülményeiről.

A népszámlálás során minden magyar állampolgárnak egy személyi kérdőívet kell kitölteni, aki október 1-jén Magyarországon él, illetve azoknak is, akik átmenetileg, 12 hónapnál rövidebb ideig külföldön tartózkodnak. Valamint a külföldi állampolgárok sem kivételek abban az esetben, ha legalább 3 hónapja Magyarországon tartózkodnak. Lakáskérdőívet kell kitölteni az ország területén minden lakásról, lakott üdülőről és egyéb lakott lakóegységről, illetve a közösségi éjszakai elhelyezésre szolgáló intézményekről.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés