Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Fontos levelet kap minden magyar a napokban: ha kidobod akkor 200.000forintos bírságot kaphatsz !
Mindenegyben Blog - 2022. október 04. (kedd), 19:06

Fontos levelet kap minden magyar a napokban: ha kidobod akkor 200.000forintos bírságot kaphatsz ! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 okt 04

A népszámlálásban részt venni mindenkinek törvényi kötelezettsége, így, ha ezt megtagadja valaki az súlyos következményekkel járhat: közigazgatási bírsággal sújtható, amelynek mértéke akár 200 ezer forintra is rúghat.

Fontos, hogy – a nem lakott üdülők kivételével – az üresen álló ingatlanokról is adatot kell szolgáltatni. A kötelező kérdések mellett olyanok is lesznek, amelyek megválaszolása önkéntes. Ezek az egészségi állapotra, a fogyatékosságra, a nemzetiségi hovatartozásra, valamint az anyanyelvre és a családi, baráti körben használt nyelvre, illetve a vallási hovatartozásra vonatkozó kérdések

Hirdetés
[ ] Hirdetés

Ez is érdekelhet:Nézegetem ezt a népszámlálás papírt, de nekem itt valami nagyon nem akar összeállni..

Október 1. és 16. között mindenki önállóan töltheti ki a népszámlálási kérdőívet a belepes.nepszamlalas2022.hu oldalon, a postán megkapott felkérőlevélben található belépési kód segítségével. Amennyiben valaki nem találja a belépési kódot tartalmazó felkérőlevelet, az Ügyfélkapun keresztül tud új belépési kódot igényelni. Aki esetleg elakad a népszámlálási kérdőív önálló kitöltése során, vagy kérdése merül fel, a nepszamlalas2022.hu oldalon részletes információkat és válaszokat talál a gyakran ismételt kérdésekre, ezenkívül hívhatja az e célra létrehozott ingyenes, információs telefonszámot: +36–80–080–143.

Ez is érdekelhet:Nézegetem ezt a népszámlálás papírt, de nekem itt valami nagyon nem akar összeállni..

címlapfotó:illusztráció!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés