x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
FONTOS! Rendkívüli RENDELETET ÍRT ALÁ TEGNAP ORBÁN VIKTOR a koronavírus miatt! Feltétlenül tájékozódj, a pénztárcádat érinti!
Mindenegyben Blog - 2020. november 22. (vasárnap), 08:08

FONTOS! Rendkívüli RENDELETET ÍRT ALÁ TEGNAP ORBÁN VIKTOR a koronavírus miatt! Feltétlenül tájékozódj, a pénztárcádat érinti! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 nov 22

FONTOS! Rendkívüli RENDELETET ÍRT ALÁ TEGNAP ORBÁN VIKTOR a koronavírus miatt! Feltétlenül tájékozódj, a pénztárcádat érinti!

A koronavírus-veszélyhelyzetre tekintettel újabb kormányrendeletet írt alá szombat este Orbán Viktor miniszterelnök a parkolást könnyítő intézkedésekről – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Hirdetés
[ ]

A november 23-án hatályba lépő rendelet alapján lakott területen, kereskedelmi célú P+R, parkolóház, parkológarázs, zárt felszíni parkoló és nem zárt felszíni parkoló díjfizetés nélkül vehető igénybe az este 7-től reggel 7 óráig tartó idősávban. A létesítmény üzemeltetője köteles ebben az idősávban az ingyenes parkolást lehetővé tenni.

Havasi Bertalan arról is tájékoztatott, hogy a miniszterelnök kezdeményezése alapján született egy másik kormányhatározat is, eszerint a költségvetési szervek, valamint az állami tulajdonú cégek közterületi parkolói bárki számára ingyenesen igénybe vehetők lesznek este 7 és reggel 7 óra között. A határozatban a kormány felkéri az önkormányzatokat, hogy saját hatáskörben rendelkezzenek az önkormányzat vagy a tulajdonában álló gazdasági társaságok parkolóinak bárki számára való megnyitásáról hétfőtől, és erről a döntésükről 48 órán belül tájékoztassák a lakosságot – közölte a sajtófőnök.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés