x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Mély fájdalommal, és megtört szívvel tudatjuk, hogy a szüleim koronavírus betegségben meghaltak.
Mindenegyben Blog - 2020. november 22. (vasárnap), 08:32

Mély fájdalommal, és megtört szívvel tudatjuk, hogy a szüleim koronavírus betegségben meghaltak."Apukám rosszul érezte magát.. pár nap múlva már anyukám is. 1 nap különbséggel mindketten belehaltak a járványba."

Hirdetés
Hirdetés
2020 nov 22
Hirdetés
[ ]

Október 24.-én kezdődött a kálvária. Apukám ekkor érezte, hogy valami nem stimmel, de azt hittük az influenza elleni védőoltás dolgozik benne. Október 26.-án Anyukám is hasonló tüneteket produkált, láz, végtagfájdalom.. Gyanítottuk, hogy ez valami más, ez nem a védőoltás. Október 28.-án én is beteg lettem, nekem kb az összes tünet megjelent. Még ekkor is abban bíztunk, hogy ez nem lehet a Covid. Háziorvos rendelt Apukámnak Pcr tesztet, elég gyorsan 2 nap alatt kijöttek, majd jött a várakozás..Apukám már elég rosszul volt, a teszt november 2.-ra lett volna kész, de hiába telefonáltunk, semmi. A háziorvos kért mentőt, mert Apu akkor már fulladt, és mondta a háziorvos, hogy most kap levegőt, de 1 óra múlva nem biztos...mentőt hívtak, mivel nem volt még a teszt eredménye, csináltak gyorstesztet ami 3 perc alatt kimutatta, hogy igen Apukám Covidos  Bevitték Hatvanba, minket Anyukámmal November 3.-án vittek be ugyan oda, egy gyors teszt után ami pár perc alatt kimutatta, hogy mindketten fertőzöttek vagyunk. November 14.-én 16:00 Apukám, November 15.-ên 13:00 Anyukám szervezetét legyőzte a gyilkos Covid Én már jobban vagyok, megúsztam kétoldali tüdőgyulladással, de szinte kitépték a szívemet, két olyan embert veszítettem el, akik az életem értelmei voltak, a Szüleim!!

Azért írom le, hogy velünk mi történt, mert úgy veszem észre, hogy nagyon sok ember viccet csinál ebből a gyilkos Covidból, ami számomra érthetetlen és megrázó.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés