Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Fontos!Új tünete van a covid 19 nek ! VÉGRE rájöttek a covid orvosok! Megvan a megjelenő tünetek sorrendje!ÍGY jelzi a szervezeted, hogy koronavírusos vagy: – EZT legmerészebb álmainkban sem gondoltuk volna!
Mindenegyben Blog - 2021. január 20. (szerda), 11:52

Fontos!Új tünete van a covid 19 nek ! VÉGRE rájöttek a covid orvosok! Megvan a megjelenő tünetek sorrendje!ÍGY jelzi a szervezeted, hogy koronavírusos vagy: – EZT legmerészebb álmainkban sem gondoltuk volna! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 jan 20
Minden nap egyre többet tudnak meg a tudósok az új típusú koronavírusról és ennek tüneteiről, illetve arról, hogy mi alapján lehet a fertőzést már korai szakaszában azonosítani. A CNN összegyűjtötte a Covid-19 10 leggyakoribb tünetét és jelentkeztek pár jó tanáccsal is ezekhez kapcsolódóan.

Hirdetés
[ ]

Hallucinációkat is okoz a koronavírus?

Még a szakemberek sem tudják pontosan, miért okozhat egyes betegeknél hallucinációkat a koronavírus. Előfordulhat, hogy a súlyos betegségeket vagy kórházi ellátást időnként kísérő delírium része a hallucináció, más szakértők véleménye szerint viszont a légzőszerveket érintő gyulladás, és az ezzel összefüggő krónikus oxigénhiány okozza, hogy olyan dolgokat is látni vagy hallani vélnek a betegek, amelyek valójában nem léteznek.

Hirdetés

Más vélemények szerint a koronavírus közvetlenül is képes megtámadni az agyat, és az is előfordulhat, hogy a gyulladásos folyamatok okoznak változásokat az agyműködésben és az érzékelésben.

1. Légzési nehézségek

A nehézlégzés a Covid-19 legkomolyabb tünete, általában a fertőzés korai stádiumában jelentkezik, de nagyon súlyos következményei lehetnek. Nem feltétlen kell, hogy a nehézlégzés köhögéssel járjon, ettől függetlenül is érezhetünk a mellkasunkon nyomást vagy kékülhetnek az ajkaink, arcunk, ami oxigénhiányról árulkodik. Az amerikai járványügyi hivatal, a CDC azt javasolja, hogy ilyen tünetek jelentkezése esetén azonnal hívjunk orvost.

2. Magas testhőmérséklet

A koronavírus-fertőzötteknél sok esetben jelentkezik hőemelkedés vagy láz, de nincs egy „minimum” testhőmérséklet, melytől valakinél egyértelműen lehet tudni, hogy fertőzött. A testhőmérséklet napon belül is folyamatosan változik, az orvosok azt javasolják, hogy inkább a késő délutáni, esti órákban mért eredményre hagyatkozzunk.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés