Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Fontos!Új tünete van a covid 19 nek ! VÉGRE rájöttek a covid orvosok! Megvan a megjelenő tünetek sorrendje!ÍGY jelzi a szervezeted, hogy koronavírusos vagy: – EZT legmerészebb álmainkban sem gondoltuk volna!
Mindenegyben Blog - 2021. január 20. (szerda), 11:52

Fontos!Új tünete van a covid 19 nek ! VÉGRE rájöttek a covid orvosok! Megvan a megjelenő tünetek sorrendje!ÍGY jelzi a szervezeted, hogy koronavírusos vagy: – EZT legmerészebb álmainkban sem gondoltuk volna! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 jan 20

Ha egyébként egyértelműen lázasak vagyunk, nem érdemes pánikba esni, hiszen számos fertőzés lázzal jár a koronavíruson kívül is, így a pontos diagnózis miatt mindenképpen érdemes orvoshoz fordulni.

3. Száraz köhögés

A száraz köhögés már sajátosabb tünete a koronavírus-fertőzésnek (de ismét fontos hangsúlyozni, hogy nem csak annak), viszont nem mindenkinél jelentkezik. A WHO 55 300 fertőzöttön elvégzett felmérése szerint a páciensek mindössze 33%-a küzdött ezzel a tünettel.

Hirdetés
[ ]

4. Hidegrázás

A hidegrázás szintén egy olyan tünet, amely minden fertőzöttnél eltérő intenzitással jelentkezik, a CNN egyik koronavírus-fertőzött bemondója arra panaszkodik, hogy éjjelente olyan erősen gyötri a hidegrázás, hogy hallucinál tőle. Előfordulhat viszont, hogy valakinél jóval kevésbé vagy egyáltalán nem jelentkezik ez a tünet.

5. Zavarodottság, fáradtság

A Covid-19-fertőzés esetén zavarodottságot okozhat az oxigénhiány, ezért ha különös fáradtságot vagy zavarodottságot észlelünk valakin, akinek netán még légzési nehézségei is vannak és / vagy kékülnek az ajkai, utasítsuk arra, hogy azonnal forduljon orvoshoz.

A WHO adatai szerint a koronavírus-fertőzöttek 40%-a tapasztalt fáradtságot, levertséget a fertőzés miatt, ez a tünet ráadásul fennmaradhat jóval a gyógyulás után is. Akár más tünetek esetén, természetesen a fáradékonyságot, zavarodottságot más is okozhatja, sok olyan embernél jelentkezhet például levertség, fáradékonyság, akik több hete nem hagyták el otthonukat a kijárási korlátozás miatt.

6. Emésztési zavarok

Ezt a tünetet viszonylag frissen társították az új típusú koronavírushoz, az első 200, azonosított, de gyógyult kínai fertőzöttön végzett utólagos kutatás szerint a betegek felénél jelentkezett emésztési zavar a fertőzés miatt. A kutatásból az is kiderül, hogy ezeket a pácienseket később diagnosztizálták, mint a légzőszervi problémákkal küzdőket és tovább is tartott, mire leküzdötték a fertőzést.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés