x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Friss BEJELENTÉS! 100 EZER forint egyszeri pénzt kapnak a nyugdíjasok néhány hét múlva! A nyugdíjprémium mellé MÉG EZ AZ AJÁNDÉK IS JÖN!!! ITT a DÁTUM :
Mindenegyben Blog - 2021. október 13. (szerda), 08:49

Friss BEJELENTÉS! 100 EZER forint egyszeri pénzt kapnak a nyugdíjasok néhány hét múlva! A nyugdíjprémium mellé MÉG EZ AZ AJÁNDÉK IS JÖN!!! ITT a DÁTUM : (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 okt 13

EHHEZ JÖN MÉG HOZZÁ A MINDEN NYUGDÍJASNAK SZÁNT 80 EZER FORINTOS NYUGDÍJPRÉMIUM, ÍGY EZEK AZ ÉRINTETTEK AKÁR 100 EZER FORINTNYI EGYSZERI JÖVEDELEMHEZ IS JUTHATNAK AZ ÉV VÉGÉN.

Gyurcsányék csak rezsit emeltek, és elvették a 13. havi nyugdíjatFORRÁS: MTI/MOHAI BALÁZS

 

Hirdetés
[ ]

A baloldal rezsit emelt, és elvette a 13. havi nyugdíjat

A nyugdíjasok helyzete a héten az Országgyűlésben is téma volt. Rétvári Bence arról beszélt, hogy amikor az MSZP kormányon volt, még Ferge Zsuzsa baloldali szakértő szerint sem tettek semmit a nyugdíjasokért.

Mi ezzel szemben igyekeztük a nyugdíjak biztonságát megteremteni, az önök nyugdíjszámítási módszerével viszont több tízezer forintot vettek volna ki az elmúlt évek javarészében a nyugdíjasok zsebéből– emlékeztetett az államtitkár. Hozzátette: több mint negyvennégy százalékkal növekedtek a nyugdíjak, vásárlóértékében ez tíz százalékos emelkedést jelent. – Olyan nyugdíjszámítási rendszert hoztunk létre, amelyben a nyugdíjasok nem tudnak rosszul járni. Akár magasabb az infláció a tervezetnél, akár alacsonyabb, a nyugdíjasok csak jobban járhatnak – jelezte Rétvári Bence, felidézve:

A SÚLYOS ANYAGI NÉLKÜLÖZÉSBEN ÉLŐ NYUGDÍJASOK ARÁNYA 16,2 SZÁZALÉKRÓL 6,7 SZÁZALÉKRA CSÖKKENT.

A kormány 2010 óta minden eszközzel igyekszik megbecsülni az időseket, ezért Erzsébet- és rezsiutalvány formájában is támogatták az elmúlt években a nyugdíjasokat. A szocialista–liberális kormánykoalíció nyugdíjadót akart kivetni, bevezették a vizitdíjat és a kórházi napidíjat, és elvették a 13. havi nyugdíjat, amit mi visszaépítünk- minderről már Zsigó Róbert, a családügyi minisztérium államtitkára beszélt az Országgyűlésben. 

Minden nyugdíjas egységesen megkapja a 80 ezer forintos nyugdíjprémiumotFOTÓ: CSUDAI SÁNDOR - ORIGO

Jelentős támogatás 

Farkas András nyugdíjszakértő szerint egységesen 2,5 millió jogosult kapja meg a 80 ezer forintos nyugdíjprémiumot, amely több százezer kisnyugdíjasnak a havi ellátása összegét is meghaladó jelentős támogatás.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés