Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Fülünk jelzi az egészségi állapotunkat, ezt a 8 jelet soha ne hagyd figyelmen kívül
Mindenegyben Blog - 2020. június 30. (kedd), 22:42

Fülünk jelzi az egészségi állapotunkat, ezt a 8 jelet soha ne hagyd figyelmen kívül (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 jún 30

A testi higiénia szempontjából a fülekre is nagyon oda kell figyelni, hiszen nem annyira nehéz fülgyulladást szerezni, és ha egyszer ez kialakul, eléggé sok problémát eredményezhet, főként ha nem kezelik időben.

A fül-orr-gégészek szerint tilos az üzletekben kapható fültisztító pálcikák használata, mert hosszú távon ezzel többet lehet ártani, mint amennyit használna.

Hirdetés
[ ]

A következőkben arról lesz szó, hogy a fül által termelt váladék, ami képes feltartóztatni a beáramló kórokozókat, időnkét elszíneződhet. Attól függően, hogy milyen színű, különböző betegségeket jelezhet előre.

1. Szürkés fülzsír

Ha semmi tünetet nem észlelsz magadon, akkor nem kell aggódnod, mert a szürkés szín valószínűleg a füljáratba bejutó por miatt alakul ki, főként ha nagyvárosban élsz, ahol még a légszennyezettség is magas.

2. Vérnyomok a fülzsírban

Ez arra utalhat, hogy megsérült, netán átszakadt a dobhártyád, így keress fel minél előbb egy szakembert, mert a baktériumok bejutásával fennáll a halláskárosodás veszélye.

3. Barnás fülzsír

Ez a nagyfokú stressz jele, amelyet jó pár hónapja érzel, és amely jelentősen megviseli a szervezetedet. Pihenj, lazíts, és sportolj, mert az az egyik legjobb stresszűző módszer.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés