Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Gázórások figyelem!Akár utólag, egész évre módosíthatják a számláitokat, amit már kifizettetek!!
Mindenegyben Blog - 2020. november 09. (hétfő), 15:01

Gázórások figyelem!Akár utólag, egész évre módosíthatják a számláitokat, amit már kifizettetek!!

Hirdetés
Hirdetés
2020 nov 09

GÁZÓRÁSOK VIGYÁZZATOK! AKÁR 1 ÉVRE VISSZAMENŐLEG MÓDOSÍTHATJÁK A MÁR BEFIZETETT CSEKKEKET!!!

Ma megtörtént Magyarország legújabb csodája, melyet megosztanék veletek.

Egy ideje kering a neten a következő facebook bejegyzés,érdemes elolvasni!

Hirdetés
[ ]

Ma megtörtént Magyarország legújabb csodája, melyet megosztanék veletek. Több mint egy éve, hogy ELŐREFIZETŐS GÁZÓRÁNK van. Most kaptuk meg az éves…

Ma megtörtént Magyarország legújabb csodája, melyet megosztanék veletek. Több mint egy éve, hogy ELŐREFIZETŐS GÁZÓRÁNK van. Most kaptuk meg az éves leolvasás után az elszámoló számlát, miszerint 2.434,- tartozásunk van, arra amit már előre kifizettünk. Mindenféle süket szöveget adtak elő. A lényeg, hogy saját elszámolásukat megváltoztatták, mondván a fűtőérték rosszul volt eddig beállítva 34,0-ről, 34,61-re módosították, állítólag ezért van elmaradásunk. VISSZAMENŐLEG EGÉSZ ÉVRE. Szóval amit előre kifizetsz, még használat előtt, azzal is tudsz tartozni. Osszátok meg, minél többen tudják meg, mit művel a Főgáz.

Zoltánné Németh

Oszd meg te is ismerőseiddel!

A cikkhez több komment is érkezett, amiket szintén érdemes elolvasni :

“Nekem, a Démász-al vannak lelki problémáim. Évközben, valós óraállással, valós számlát kértem. Küldtek is. Néhány nappal később kiküldték a becsült, és a a valós közötti összegről a számlát. Látható volt, hogy túl vagyok számlázva! Az, el sem fogyasztott áramot fizetem folyamatosan. Ha, kések a befizetéssel, küldik a felszólítást! Leolvasás után, egy nullás számlám volt! -És még visszaküldtek ezen felül 3340-ft-t. Innentől nem így lesz! Csak azt vagyok hajlandó kifizetni, amit elfogyasztottam! Az ügyvédem ellenőrzi a jogszerűséget! Elég volt!”

“Nekem is a gázzal van a bajom, nevezetesen a Tigázzal. Az elmúlt évben túlfizetésem alakult, amit októberben kellet volna kifizetni, de a mai napig nem kaptam meg. Természetesen itt Debrecenben, az ügyfeles irodában háromszor voltam panaszt tenni de eredménytelenül. Fogalmam nincs mit kellene tennem. Ha van ötleted, köszi.”

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés