Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Gulyás Gergely bejelentette : ÍGY tervezd a húsvéti ünnepeket és a Pünkösdöt! >>>
Mindenegyben Blog - 2021. március 06. (szombat), 18:38

Gulyás Gergely bejelentette : ÍGY tervezd a húsvéti ünnepeket és a Pünkösdöt! >>> (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 már 06

Hoppá! MAGA GULYÁS GERGELY jelentette be : ERRE SZÁMÍTS Húsvétkor, Pünkösdkor és a nyári szabadságod alatt! ÍGY TERVEZZ A koronavírus miatt :

Hogyan tervezzék az emberek a szabadságukat, a húsvétot és pünkösdöt? Válasz: Az a leghelyesebb, ha a legrosszabbal tervez az ember, de mindent megtesz a legjobbért.

Hirdetés
[ ]

Felelősséggel most a nyarat lehet ígérni nyitásra, sajnos, tervezni nehéz, megszűnt az a világ, mikor hónapokra előre lehetett nyaralást tervezni, most maximum hetekre előre lehet.

Orbán Viktoraz operatív törzzsel történt egyeztetés után érkezett a Kossuth Rádióba, így a legfrissebb járványügyi adatokat is meg tudta már osztani a hallgatókkal.

Kossuth Rádióban részletezte, milyen szigorításokról döntött a kormány az elmúlt napokban.

07:09
Kormányfői interjú

Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorának nyilatkozik.

07:10Két hétre bezárják az üzleteket, egy hónapra az iskolákatAz óvodákat és az általános iskolákat április 7-ig, a tavaszi szünet végéig bezárják. Az üzleteket március 8-tól március 22-ig bezárják – hangzott el a csütörtöki Kormányinfón. Gulyás Gergely szólt arról is, hogy március 22-től kezdődhet meg egy fokozatos nyitás.

 
07:34
Orbán Viktor: Nem volt más választás
Hirdetés

Orbán Viktor a beszélgetés elején azt mondta, hogy nem volt más választás,  mint szigorítani. 

07:35
Tragédiáról beszéltek a járványügyi szakemberek

A kormányfő elmondta: Nem volt más választás, szigorítani kellett. Járványügyi kérdések, hogy alakul a helyzet. Meghallgatták a szakembereket, akik azt mondták, tragédia lesz ha nem lépünk. A kormány elfogadta az okfejtéseket. Ahhoz, hogy később nyithassunk, most zárni kell. Zárnunk kell, ahhoz, hogy húsvét környékén nyithassunk. Ami fokozatos lépésekben történik majd.

 
07:37
Március 8-án nyitva lesznek a virágboltok

Most a harmadik hullámban vagyunk. A második erősebb volt, mint az első, és a harmadik, erősebb lesz, mint a második. A legnehezebb időszakra kell készülni.

A bölcsődéken sokat gondolkodtak, lehet, hogy azokat is be kell zárni, de egyelőre még nyitva tartják. Ami az élethez kell, annak mennie kell, élelmiszerbolt, kerti munkákhoz szükséges eszközöket áruló boltok, de minden másnak zárni kell. A legnehezebb a virágboltokra vonatkozó szabály, főleg a május 8-i nőnap miatt. Nőnapkor a virágboltok ezért nyitva maradhatnak még, de utána zárniuk kell.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés