Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Gulyás Gergely bejelentette : ÍGY tervezd a húsvéti ünnepeket és a Pünkösdöt! >>>
Mindenegyben Blog - 2021. március 06. (szombat), 18:38

Gulyás Gergely bejelentette : ÍGY tervezd a húsvéti ünnepeket és a Pünkösdöt! >>> (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 már 06
 
07:39
Minden érintett ágazat segítséget kap márciusban
A bértámogatást minden ágaztra kiterjesztik, adókedvezmények jönnek.A katásoknak nem kell fizetniük erre az időszakra, az egész márciusi hónapra megkapják a bértámogatást és az adókedvezményeket az önkormányzati bérlemények díját elengedik.

Most azzal van a baj, hogy mutáns vírusok érkeznek Magyarországra különleges üdülőhelyekről hazatérő emberek - tette hozzá. Ezeket a luxusvakációkat halasszák el, mert hazahozhatnak olyan vírusokat, amik másokat bajba sodorhatnak. 

 
07:43
20 ezer főre is felmehet a kórházban ápoltak száma

Hirdetés
[ ]

Orbán Viktor elmondta, hogy az oltások körül van némi technikai zavar, de a teljes terv jól halad. Már több mint 2,8 millióan regisztráltak oltásra, és április elejére már 2,5 millió beoltott ember lesz, és július elejére 8 millió beoltott lehet. Drámai kihívások lehetnek a kórházakban - mondta Orbán Viktor. 6389 új fertőzőtt van, 143 ember meghalt, és 6877 ember van jelenleg kórházban, és ez a szám felmehet 20 ezerre is  - ismertette a kormányfő. Minden erőforrást mozgósít a kormány, lesz elég ágy, lélegeztetőgép és ember is. A magánegészségügyben dolgozókat is mozgósíthatják. 

 
07:44
Orbán Viktor: Teljesen megbízhatatlanok az uniós szállítások

Orbán Viktor elmondta, hogy a kínai vakcinának egyelőre semmilyen mellékhatása nem volt az ő esetében. Sokfajta lehetőség van az oltások esetében - tette hozzá. A kínaiak a szállításaikkal hibátlanul teljesítenek. Az uniós szállítások tragikusak - mondta a kormányfő.Az oroszok lényegében tartják az ütemek

07:46
Felülvizsgálják a kiküldött SMS-ek kapcsán a hibákat

Orbán Viktor elmondta, hogy eddig személyes ismerettség alapú volt az oltás, így át kell állni az adatalapú oltásra. Az utóbbi esetében előfordul olyan, hogy olyanokat hívnak be, akiket már beoltottak. Nagyon sok ember nem ott lakik, ahol be van jegyeze.Az egész folyamatot most leállították, és egy külön operatív csoport áll fenn, hogy javítsák ezeket a problémákat. 

Hirdetés

Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz kattints az alábbi gombra:

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Mindenegyben Blog

Kedveld Te is!

Hirdetés