Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
GYÁSZ!30 ÉVESEN MEGHALT A KIMERÜLTSÉG MIATT EZ A LÁNY! CSAK 4 MUNKAHELLYEL TUDOTT MEGÉLNI!NYUGODJÉK BÉKÉBEN
Mindenegyben Blog - 2021. szeptember 23. (csütörtök), 20:26

GYÁSZ!30 ÉVESEN MEGHALT A KIMERÜLTSÉG MIATT EZ A LÁNY! CSAK 4 MUNKAHELLYEL TUDOTT MEGÉLNI!NYUGODJÉK BÉKÉBEN

Hirdetés
Hirdetés
2021 szept 23

Ez a szomorú történet amerikai, de más országokra is igaz, hogy 2008 óta szinte amlig tudnak az emberek megélni, és a kimerültség nagyon tragikus dolgokhoz vezet. Ez a lány meghalt.

Maria Fernandes, Newark, New Jersey-ben, dolgozott négy munkahelyen, köztük két különböző Dunkin Donuts üzletben. A kettő között ingázva, ő gyakran parkolt nyilvános helyeken, hogy szundíthasson egyet a kocsiban. és. Mindig volt egy kanna benzin a kocsiban, mert az ingázás közben nem akart tankolni sem, azzal is időt vesztett volna.

Hirdetés
[ ]

Múlt héten a lány beállt egy WaWa kisbolt parkolójába, hogy pihenjen kicsit. Amikor órák múlva is ott volt a kocsiban, a bolt dolgozói hívták a mentőket, akik feltörték az autót, és kiderült, Fernandes halott volt már.

Fernandes az autóban levő szénmonoxid és benzingőz keverékének belégzésétől halt meg. A kanna kiborult, amíg aludt. 

A tragikus baleset a helyi újság szerint azért következett be, mert annyira hajszolt volt a lány, hogy képtelen volt már normális döntéseket hozni.A lap szerint 2008 óta rengetegen kerültek ennyire nehéz anyagi helyzetbe.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés