Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Gyász!Drámai hír érkezett! Gyászba borult Magyarország! Mély fájdalommal tudatjuk, hogy meghalt Sándor ! FELFOGHATATLAN, hogy éppen Ő ment el…
Mindenegyben Blog - 2021. május 20. (csütörtök), 13:35

Gyász!Drámai hír érkezett! Gyászba borult Magyarország! Mély fájdalommal tudatjuk, hogy meghalt Sándor ! FELFOGHATATLAN, hogy éppen Ő ment el… (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 máj 20

65 éves korában meghalt Puhl Sándor egykori játékvezető. A kiváló bíró fújta az 1994-es labdarúgó-világbajnokság döntőjét.

Halálhírét az MLSZ jelentette be, mint írják, Puhl Sándort, a Magyar Labdarúgó Szövetség Játékvezető Bizottságának alelnökét az MLSZ saját halottjának tekinti. Eger és Emőd város díszpolgára, 2010 óta az MLSZ Játékvezető Bizottságának alelnöke a hazai és nemzetközi labdarúgás megbecsülését élvezte. Osztoznak családja csöndes és méltóságteljes gyászában, akik a legszűkebb körű temetésről később intézkednek.

Hirdetés
[ ]

Játékvezetői karrierjéről megemlékezve leírták, hogy a kiemelkedő tehetségű bíró már fiatalon, 1984-től fújta a meccseket a labdarúgó NB I-ben. Világhírre a 90-es években tett szert, nemzetközi sportpályafutásának elismeréseként az IFFHS négyszer választotta a világ legjobb játékvezetőjének (1994-1997 között).

Puhl egy lábtörés miatt döntötte el, hogy labdarúgóként befejezi, majd átnyergel a játékvezetőséghez. Tavaly a Presztízs Sport nevű lapnak ezt nyilatkozta erről:

(...) – Én például az édesanyám miatt lettem játékvezető! Ő látott meg az Észak-Magyarországban egy alapfokú tanfolyamról szóló hirdetést, s mivel egy térdsérülés miatt nem tudtam folytatni a focit, azt mondta nekem: „Fiam, menj el, így legalább a futball közelében maradhatsz!” Hallgattam rá…

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés