Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
40 felettiek figyelem! Megvehetitek a nyugdíjhoz szükséges szolgálati időt – Így köthetsz hivatalos megállapodást az Országos Nyugdíjfolyósító Igazgatósággal! Szolgáltai időt, jogosultsági időt vehetsz! A vásárlást követően több szolgálati idővel rendelkezünk, mint amennyi valójában megilletne minket így magasabb nyugdíjat is fogunk kapni!
Mindenegyben Blog - 2021. május 20. (csütörtök), 14:08

40 felettiek figyelem! Megvehetitek a nyugdíjhoz szükséges szolgálati időt – Így köthetsz hivatalos megállapodást az Országos Nyugdíjfolyósító Igazgatósággal! Szolgáltai időt, jogosultsági időt vehetsz! A vásárlást követően több szolgálati idővel rendelkezünk, mint amennyi valójában megilletne minket így magasabb nyugdíjat is fogunk kapni! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 máj 20

Szenzációs lehetőség! Így veheti meg a nyugdíjhoz szükséges éveket, a szolgálati időt! A vásárlást követően több szolgálati idővel rendelkezünk, mint amennyi valójában megilletne minket így magasabb nyugdíjat is fogunk kapni! ÍGY élhetünk mi is a lehetőséggel >>>

KÖZÉPKORÚAK,NYUGDÍJHOZ KÖZEL ÁLLÓK FIGYELEM – ÖN IS MEGVEHETI A NYUGDÍJHOZ KELLŐ SZOLGÁLATI IDŐT!

Fantasztikus lehetőség, hogy meg lehet venni Magyarországon, a nyugdíjhoz szükséges hiányzó szolgálati időt, ami azt jelenti, hogy a vásárlást követően több szolgálati idővel rendelkezünk, mint amennyi valójában megilletne minket így magasabb nyugdíjat is fogunk kapni!

Hirdetés
[ ]

Hogy egészen pontosan kik köthetnek ilyen megállapodást?A jogszabály szerint, belföldi nagykorú személy, aki nem saját jogú nyugdíjas, és biztosítási kötelezettséggel járó jogviszonyban nem áll, illetve akire a biztosítás nem terjed ki, valamint akinek a biztosítása szünetel.

Még az elején tisztázni kell, hogy ez a szolgálati idő vásárlási lehetőség a NŐK 4 Plusz program esetén nem áll fenn, ebben az esetben az így vásárolt szolgálati idő semmilyen formában nem számítható be a jogosultsági időbe, a nők kedvezményes nyugdíjába.

Hogyan működik?

Július 1-től változik a nyugdíjra jogosító szolgálati idő vásárlásának feltételrendszere. A bejegyzésben az ide kapcsolódó megállapodási lehetőségeket gyűjtöttük össze.

Hirdetés

A nyugellátások meghatározott szolgálati idő után járnak a magánszemélyek részére. A nyugellátásra való jogosultságot egy általánosságban fennálló biztosítási jogviszony alapozza meg – pl. a munkaviszony, amelyből az ehhez kapcsolódó nyugdíjjárulék, -az új szabályozás alapján társadalombiztosítási járulék– levonásra kerül.

Aki semmilyen keresőtevékenységet nem folytat, vagy nem áll semmilyen biztosításra kötelező jogviszonyban, megállapodás megkötésével vásárolhat nyugdíjra jogosító szolgálati időt. Az ilyen megállapodás megkötésére vonatkozó szabályok is változnak a július 1-től életbe lépő új Tbj. –vel. A továbbiakban már az új szabályok szerint tekintjük át a magánszemélyek lehetőségeit.

Megállapodás több jogcímen

A megállapodást kötheti a magánszemély

  • a szolgálati idő és a nyugdíj alapjául szolgáló jövedelem szerzése érdekében
  • az 1997. évet követő időszakban, felsőoktatási intézmény nappali oktatásában folytatott tanulmányok idejének szolgálati időként való elismertetése érdekében
  • öregségi rész- vagy teljes nyugdíjra szóló jogosultsági szolgálati idő megszerzése céljából
  • 1998-ban gyermek gondozása címén igénybe vett fizetés nélküli szabadság szolgálati időként való elismertetése érdekében
  • Szolgálati idő szerzése megállapodással

    A leggyakoribba az első pontban említett megállapodás. Ezt csak a jövőre nézve lehet kötni, és csak olyan személynek, aki még nem saját jogú nyugdíjas, és aki nem áll biztosítási kötelezettséggel járó jogviszonyban (vagy szünetel a biztosítása, vagy nem terjed ki rá az új Tbj. 17. §-a szerinti biztosítás).

    A cikknek még nincs vége, lapozz!

    Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

    Hirdetés
    Megosztás a Facebookon
    Hirdetés
    Hirdetés