Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Müller Cecília 5 perce bejelentette az ÉV EGYIK LEGJOBB HÍRÉT! Ennek most végre minden magyar örülhet! Ez bizony Téged is érint! >>>
Mindenegyben Blog - 2021. május 20. (csütörtök), 15:27

Müller Cecília 5 perce bejelentette az ÉV EGYIK LEGJOBB HÍRÉT! Ennek most végre minden magyar örülhet! Ez bizony Téged is érint! >>> (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 máj 20

Egyre csökkennek, folyamatosan alacsonyan maradnak a napi járványügyi adatok a fertőzöttek és az elhunytak számát tekintve Magyarországon. Kiadták a szárdai napra vonatkozó adatokat, amely a tendenciákat tekintve bizakodásra adhatnak okot.780 új fertőzöttet regisztráltak, meghalt 51 beteg. 

Lecsengőben a járvány harmadik hulláma

NNK: országosan 

[ ]

A hétfői naptól feloldják a kórházainkban a látogatási tilalmat – jelentette be Müller Cecília az operatív törzs csütörtöki tájékoztatóján.Az országos tiszti főorvos ismertette a tájékoztatón a járványadatokat, miszerint csütörtökre 780 új fertőzöttet regisztráltak, meghalt 51 beteg. Kórházban 1836 koronavírusos beteget ápolnak, közülük 212-en vannak lélegeztetőgépen.

Müller ma is elmondta, hogy a leghatásosabb és célzott fegyverünk a koronavírussal szemben az oltás. Eljutottunk arra a pontra, hogy aki regisztrál, azonnal tud időpontot foglalni, "vakcinabőség van". Ismertette, hogy a tegnap meghirdetett 199 ezer Pfizer-vakcina időpont felét ma délre már lefoglalták.

A mai napon 64 800 Moderna-vakcina, holnap 55 200 AstraZeneca-oltóanyag érkezik Magyarországra. Az AstraZenecával a második körös oltásokat végzik majd - mondta, ezután pedig

bejelentette, hogy hétfőtől újra látogathatóak a kórházi betegek.

Arra kért mindenkit, hogy csak egészséges ember látogasson betegeket a kórházban és hozzátette, hogy természetesen továbbra sem látogathatók azok az osztályok, ahol koronavírusos betegeket ápolnak. A beteglátogatáshoz védettségi igazolványt kell bemutatni, feltétel még, hogy egy napon egy beteget csak egy fő látogathat meg, és maximum egy órát tölthetnek együtt - mondta el a részleteket a tisztifőorvos.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés