Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
40 felettiek figyelem! Megvehetitek a nyugdíjhoz szükséges szolgálati időt – Így köthetsz hivatalos megállapodást az Országos Nyugdíjfolyósító Igazgatósággal! Szolgáltai időt, jogosultsági időt vehetsz! A vásárlást követően több szolgálati idővel rendelkezünk, mint amennyi valójában megilletne minket így magasabb nyugdíjat is fogunk kapni!
Mindenegyben Blog - 2021. május 20. (csütörtök), 14:08

40 felettiek figyelem! Megvehetitek a nyugdíjhoz szükséges szolgálati időt – Így köthetsz hivatalos megállapodást az Országos Nyugdíjfolyósító Igazgatósággal! Szolgáltai időt, jogosultsági időt vehetsz! A vásárlást követően több szolgálati idővel rendelkezünk, mint amennyi valójában megilletne minket így magasabb nyugdíjat is fogunk kapni! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 máj 20

A nyugdíjjárulék havonta, a következő hó 12. napjáig fizetendő amennyiben ezt elmulasztja a magánszemély, automatikusan megszűnik a megállapodás.

A járulék alapjául szolgáló jövedelmet a magánszemély határozza meg, de minimum a minimálbér összegével kell megegyeznie. Mértéke 2020. júliustól 22%.

Hirdetés
[ ]

Felsőoktatásban töltött idő elismertetése

Az 1998. január 1-t követő időszakban végzett felsőoktatási tanulmányi időre kötött megállapodás visszamenőlegesen is létrejöhet, de megköthető a hallgatói jogviszony fennállása alatt is. Visszamenőlegesen kötött megállapodásnál egy összegben kell megfizetni a járulékot, egyéb esetben havonta, a követő hó 12. napjáig. Megállapodás köthető az alapképzés vagy a mesterképzés időszakára is. Több képesítés miatt folytatott tanulmányoknál csak az egyik képesítéshez kapcsolódóan köthető.

A járulék alapja a megállapodás megkötésekor érvényes minimálbér. A jövőre nézve kötött megállapodásoknál a minimálbér változásával változik a járulék összege is.

Öregségi rész- vagy teljes nyugdíjhoz szükséges szolgálati idő

Amennyiben az öregségi rész- vagy teljes nyugdíjhoz szükséges szolgálati idő megszerzése a cél, akkor a megállapodást a nyugdíjjogosultsághoz még hiányzó napokra lehet kötni. Olyan személy kötheti, aki már betöltötte az öregségi nyugdíjkorhatárt, de a rész- vagy teljes nyugdíj megállapítására nem jogosult, mert az ahhoz szükséges évekből legfeljebb 5 év hiányzott.

A járulék alapja a megállapodás megkötésekor érvényes minimálbér harmincad részének és a megvásárolandó napoknak a szorzata, mértéke 22%. A megállapodás megkötését követő 15 napon belül egyösszegben fizetendő a járulék. A nők kedvezményes nyugdíjazásához hiányzó szolgálati idő nem vehető meg megállapodással.

1998-ban gyermek gondozására igénybe vett fizetés nélküli szabadság ideje

Az 1998.-ban igénybe vett fizetés nélküli szabadság esetén szintén egy összegben fizetendő a járulék, a megállapodás megkötésétől számított 30 napon belül. A járulék alapja a megállapodás megkötése napján érvényes gyes 10%-a. A magánszemélynek a lakóhelye szerint illetékes kormányhivatal nyugdíjbiztosítási, családtámogatási főosztályához kell fordulnia.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés