x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Gyászol Cserhalmi György: nagyon megviselte a szörnyű tragédia
Mindenegyben Blog - 2020. október 04. (vasárnap), 15:57

Gyászol Cserhalmi György: nagyon megviselte a szörnyű tragédia

Hirdetés
Hirdetés
2020 okt 04

Hatalmas kéréssel fordult a közönséghez és mindenkihez, aki valaha szerette őt Cserhalmi György. Négy komoly műtét és felesége elvesztése nagyon megviselte a színészt.

Hirdetés
[ ]

Nagyon nehéz időszak áll Cserhalmi György mögött. A színész három éve elveszítette a feleségét, és több betegséggel is megküzdött. Erzsébet hiányát soha nem fogja tudni feldolgozni, de lánya és a két unokája valamennyire visszaadta az életkedvét a színésznek, aki csak annyit kér, hogy aki mellette állt eddig, az most ne forduljon el tőle, mert több kudarcot már nem bírna elviselni. “Eljátszom, hogy már minden stimmel, de ha egymagam vagyok, bizony még nagyon vigyázva lépegetek.

Megjártam a hadak útját, az a négy műtét alaposan kikészített. Sorolom. Elsőre a bal térdembe kaptam protézist, majd a gerinccsatornámat kellett szűkíteni. Amikor már arra gondoltam, vége a kórházlátogatásoknak, három csigolyámat cserélték ki, és hogy teljes legyen a paletta, nemrég kaptam egy új térdkalácsot is” – mondta a Borsnak a színész, majd őszintén beszélt arról is hogy felesége halálán soha nem fogja tudni túltenni magát. “Három éve, márciusban ment el Erzsébet, akinek hiányát soha nem fogom feldolgozni A lelkemben olyan űrt hagyott maga után, olyan gödröt „ásott” bennem, amit éle­temben nem tudok, és nem is akarok betemetni. Remélem még valaha tudok a régi önmagam lenni, már azt sem tudom mit akarok az élettől..” – sóhajtott fel a színész.VIA

- Kérjük, ha Ön is szerette valaha a színészt, egy szívecskével és egy megosztással fejezze ki együttérzését.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés