Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Gyászol Geszti Péter : nagyon megviselte a szörnyű tragédia
Mindenegyben Blog - 2020. szeptember 19. (szombat), 12:06

Gyászol Geszti Péter : nagyon megviselte a szörnyű tragédia

Hirdetés
Hirdetés
2020 szept 19

Szörnyű veszteségéről beszélt Geszti Péter. Nagyon fiatalon ment el…

Szinte mindig mosolygós és vidám Geszti Péter. Sokan nem gondolnák, milyen mély fájdalmat hordoz magában. Nemrég megjelent Noé című lírai hangvételű dala az újrakezdésről szól, arról, hogyan lehet újrakezdeni a személyes tragédiák után.

Hirdetés
[ ]

– Ha az embernek van hite önmagában, képes összeszedni magát és nem tapicskol hosszú ideig a fájdalmában, hanem feldolgozza a veszteségeit, akkor történjen bármi, képesek vagyunk új világot teremteni. Erről szól a dal – kezdi Geszti Péter a Best magazin újságírójának. – Persze, jól jön a segítség a hátországból, attól, akit szeretek, akire számíthatok, akiért érdemes felkelni, akiért érdemes élni. – folytatja, és azt is elárulja, az életében bizony több olyan fájdalmas élmény is volt, amiből bizony fel kellett állni. Ilyen volt szülei válása is, annak ellenére, hogy tizenhat évesen érzékelte, hogy valami nincs rendben köztük.

11 évvel idősebb nővére elvesztése, és sorsa is nagyon megviselte.

– Én voltam a legkisebb, a család szeme fénye. Utólag úgy tűnik, hogy minden jó, ami nekem jutott, az nem adatott meg a nővéremnek. Őt inkább csak nehézségek és csalódások érték... Negyvenhét évesen ment el - mondja szomorúan, és arról is beszél, hogyan lehetett túl élni ezt a szörnyű veszteséget.

– Anyukámnak ott maradt Márti négy gyermeke, akiket fel kellett nevelni, és útnak indítani az életbe. Így annyi feladata lett hirtelen, hogy talán ez enyhítette a fájdalmát. Belemenekült a hétköznapok praktikumaiba. Én keserű voltam, lelkiismeret-furdalásom volt, mert többet kellett volna vele lennem, többet kellett volna adni magamból. Nemcsak anyagiakkal segíteni, hanem érzelmileg is mellette állni. – folytatja a dalszövegíró, énekes, reklámszakember, akit az élet kárpótolt a nehézségekért, fájdalmakért, sikeres ember, szép családja van. Ahogy magyarázza könnyű dolga van, mert azt adja tovább, amit a szüleitől tanult, és amiért végtelenül hálás nekik.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés