Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Gyászol Mága Zoltán : nagyon megviselte a szörnyű tragédia!
Mindenegyben Blog - 2021. január 16. (szombat), 07:25

Gyászol Mága Zoltán : nagyon megviselte a szörnyű tragédia! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 jan 16

A 2020-as évről megemlékezve a Prima Primissima-díjas hegedűművész  elhunyt barátjáról, Balázs Fecóra például így emlékezett:

A nemrég elhunyt Kossuth-díjas Balázs Fecó nemcsak pályatársa, hanem közeli barátja is volt Mága Zoltánnak, továbbá rendszeres fellépője volt a Budapesti Újévi koncerteknek, éppen ezért a Gálaesten méltóképpen tisztelegtek emléke előtt a közreműködő művészek, Mága Zoltán pedig így beszélt barátjáról megemlékezésében:

“Mély döbbenet és gyász van a szívemben, hogy a magyar zenei élet egyik legnagyobb kiválósága, aki annyi gálakoncertem, jótékonysági előadásom kiemelt sztárvendége volt, zenészbarátom szervezete feladta a harcot és a lelke a mennyekbe költözött. Balázs Fecóval még sok közös tervünk volt. A "Csönd éve" után egy nagy, világra szóló produkcióval szerettük volna megköszönni hétköznapi hőseinknek az emberfeletti munkát, önzetlenséget, amit a koronavírus miatti veszélyhelyzetben tanúsítottak.”

“Egy évvel ezelőtt, amikor itt álltam a Papp László Sport Aréna színpadán és az újévi köszöntő gondolataimat mondtam el Önöknek, nem gondoltam volna, hogy az előttem álló 2020-as esztendő kitörölhetetlenül fájó, szomorú és veszteségekkel teli napokat hoz majd életünkbe. Szinte nincs olyan honfitársam, aki ne tapasztalta volna meg a koronavírus okozta világjárvány embert próbáló hatását.

Sajnos naponta érezzük, hogy életünket átszőtte a megbetegedéstől való félelem és a stressz, a karantén, a kijárási korlátozás. Mindennapi életünkből eltűntek a közösségi, kulturális programok, baráti találkozók, utazás, sportélet.

Ami a legfájóbb, hogy sok honfitársunk elhunyt a koronavírus megbetegedésben. E sok veszteség mindennapi bizonytalanságérzetünket napról-napra növeli, és eljutottunk oda, hogy szorongva és örömtelenül ünneplünk. Megváltozott az életünk, és talán soha nem lesz olyan, mint a koronavírus megjelenése előtt.

Nagyapám jut eszembe, aki megjárta a II. világháborút és sokat beszélt nekem a háború okozta fájdalmakról, veszteségekről, valamint arról, hogy a legkilátástalanabbnak tűnő helyzetben is az embernek van lehetősége valamibe kapaszkodnia, és ez a hit és a remény.” – fogalmazott rendhagyó újévi beszédében 2021. január 1-jén Mága Zoltán.

Hirdetés

2021-re : EGYRE SZEGÉNYEBB LETT A VILÁG 25 magyar híresség, akiktől 2020-ban el kellett búcsúznunk... 

Gesztesi Károly – színészMagyar színművész és szinkronszínész. Számtalan szerepet tudhat maga mögött. Rengeteget szerepelt színházban, filmekben. Fantasztikus orgánuma révén az egyik legkiválóbb magyar szinkronszínészünk volt.

Tornai József – költő, íróA Nemzet Művésze címmel kitüntetett, Kossuth- és József Attila-díjas, Balassi Bálint-emlékkarddal kitüntetett magyar költő, író, műfordító. A magyar kultúra “bartóki vonulatának” jeles képviselője volt.

Hirdetés

Andorai Péter – színművészA Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművész.

Wichmann Tamás – kenuvilágbajnokKilencszeres kenuvilágbajnok, háromszoros Európa-bajnok, kétszer olimpiai második, egyszer olimpiai harmadik helyezett, 37-szeres magyar bajnok. A halhatatlan magyar sportólok egyike.

Göröcs János – válogatott labdarúgóVálogatott magyar labdarúgó, csatár, edző. Az Újpest korábbi legendás focistája. Egyesek szerint a legnagyobb élő magyar labdarúgó távozott személyében. 81 évesen hirtelen ragadta el a halál budapesti otthonában.

Szentandrássy István – festőKossuth-díjas festőművész. Jelentős munkái közé tartoznak a Madonna-képek és a Triptichon című műve. Számos kiállítása volt itthon és külföldön egyaránt. Bécsben, New Yorkban, Prágában, Pekingben és Londonban is.

Székely Éva – olimpiai bajnok úszó1952-ben Helsinkiben új olimpiai csúccsal nyerte meg a 200 méteres mellúszás döntőjét. Melbourne-ben ő úszta végig először ezt a távot pillangózva. Akkoriban még nem volt külön szám a pillangó úszás. A hölgy megkapta a “Pillangókisasszony” nevet. 2004 óta a Nemzet Sportolója volt.

Tettamanti Béla – grafikusMunkácsy-díjas grafikus, aki 73 éves korában halt meg. Dolgozott az Új Tükör, a Pesti hírlap és az Európa hírmagazin és a Népszabadság grafikusaként is.

Győrffy Miklós – rádiós újságíró, szerkesztőA magyar tévézés és rádiózás egyik meghatározó személyisége. 76 éves korában halt meg.

Kósáné Kovács Magda – miniszter, képviselőA 80 éves politikus hosszan tart, gyógyíthatatlan betegségben hunyt el. Volt európai parlamenti képviselő és a Horn-kormány munkaügyi minisztere.

Keleti György – volt honvédelmi miniszter

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés