Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Gyerekek ezt már ne..... Kiadták az időpontot! Eddig tart a vírusszünet, és ekkor JÖN A vírus 4. hulláma Magyarországra!! És van egy másik nagyon rossz hír is…
Mindenegyben Blog - 2021. július 17. (szombat)

Gyerekek ezt már ne..... Kiadták az időpontot! Eddig tart a vírusszünet, és ekkor JÖN A vírus 4. hulláma Magyarországra!! És van egy másik nagyon rossz hír is… (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 júl 17

Senkinek ne legyenek hiú ábrándjai arról, hogy leküzdöttük a koronavírus-járványt, az oltatlanok száma ugyanis elég magas ahhoz, hogy berobbantsa a negyedik hullámot Magyarországon is - hangsúlyozta Jakab Ferenc virológus a Magyar Nemzet kérdésére.

A szombati lapszámban megjelent interjúban a professzor azt mondta, hogy csak az oltásokkal lehet csökkenteni a pandémia veszélyét.A koronavírus-kutatási akciócsoport vezetője szerintMÁR BORÍTÉKOLHATÓ, HOGY EURÓPÁBAN A DELTA VARIÁNS IDÉZI ELŐ A KÖVETKEZŐ HULLÁMOT, AMELY BIZTOSAN ERŐSEBB LESZ AZ ELSŐNÉL.Jakab Ferenc kijelentette, hogy egyértelműen van ok az aggodalomra. Azt lehet látni, hogy még ott is emelkedésnek indult a fertőzésszám, ahol viszonylag magas az átoltottság, például Izraelben.Előrejelezhető, hogy Európában a delta variáns idézi majd elő a negyedik hullámot, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) is erre figyelmeztet - közölte a virológus.Tehát senkinek ne legyenek hiú ábrándjai, hogy ezt a járványt leküzdöttük, maximum most fellélegezhetünk egy kicsit.Magyarországon valóban magas az átoltottság aránya, de vannak, akiknek még semmiféle védettsége nincsen. Ők elég jelentős százalékát teszik ki az ország lakosságának ahhoz, hogy a járvány negyedik hullámát elindítsák" - jelentette ki. 

Még mindig vannak, akiknek még semmiféle védettsége nincsen - az oltás életet mentFORRÁS: SHUTTERSTOCK
Hirdetés

Közölte:ARRA LEHET SZÁMÍTANI, HOGY A NEGYEDIK HULLÁM KOMOLYABB LESZ AZ ELSŐNÉL, VISZONT GYENGÉBB A HARMADIKNÁL."Nem hiszem, hogy nagyon erős vírushullám elé nézünk, de biztos, hogy meg fogjuk érezni"- fogalmazott.

A professzor azt mondta, hogy ősz előtt elérheti Magyarországot a negyedik hullám. Hozzátette: kis szerencsével "az augusztust még megússzuk".

Hirdetés
[ ]

Jelezte: a következő hullám már jobban fogja érinteni a fiatalabbakat, ami részben azzal magyarázható, hogy az ő populációjukban alacsonyabb az átoltottság.

Mindenképpen kijelenthető, hogyAZ OLTOTTAK NAGYOBB BIZTONSÁGBAN VANNAK AZ OLTATLANOKNÁL, HISZEN ESETÜKBEN A BETEGSÉG NEM OLYAN SÚLYOS LEFOLYÁSÚ.A fertőzési láncot egyetlen módon lehet megakadályozni: vakcinabeadással - hangoztatta a koronavírus-kutatási akciócsoport vezetője a Magyar Nemzetnek.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés