Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Gyurcsány Ferenc máris meghátrált Magyar Pétertől
Mindenegyben Blog - 2024. április 07. (vasárnap), 17:02

Gyurcsány Ferenc máris meghátrált Magyar Pétertől

Hirdetés
Hirdetés
2024 ápr 07
A magyar emberek megérdemlik, hogy tisztán lássanak és úgy tudjanak dönteni a június 9-i választáson, hogy ismerik a három oldal vízióját Magyarország és a magyar emberek jövője kapcsán.

Hirdetés
[ ]

Ezennel kihívom Orbán Viktort és Gyurcsány Ferencet egy hármas élő vitára a köztelevízióban. Az időpontban rugalmas vagyok. A vitát akár Hajdú (áfacsaló) Péter is vezetheti.
ui.: természetesen megbízhatják egymást is a vitában történő képviseletre, hiszen mindenki tudja, hogy a három oldal valójában kettő.

A DK már közölte is, hogy Gyurcsány nem fog vitázni Magyarral

Magyar Péter vasárnapi bejegyzésében élő televíziós vitára hívta Orbán Viktort és Gyurcsány Ferencet. Nem kellett sokat várni a reakcióra: Gyurcsányék gyorsan visszautasították az invitálást. A Demokratikus Koalíció közleményében továbbította a felkérést Gyurcsány Ferencről Dobrev Klárára és a DK által támogatott polgármester-jelöltekre.

„Európai parlamenti és önkormányzati választás előtt állunk. A vita indokolt, a vita a demokraták világában szükséges.

Amennyiben a vitakezdeményezés az európai parlamenti választásokra vonatkozik, Dobrev Klára, a DK-MSZP-Párbeszéd közös listavezetője áll rendelkezésre.

Amennyiben a kezdeményezés egy polgármester-jelölti vitáról szól, az adott település DK-s polgármester-jelöltje lesz Magyar Péter vitapartnere. Mi demokraták vagyunk, ott leszünk az EP-listavezetői és a polgármester-jelölti vitákon is.”

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés