Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ha ezt bevezetik és nem veszed fel az oltást akkor neked jön a kijárási tilalom, ha tetszik, ha nem
Mindenegyben Blog - 2021. november 10. (szerda), 18:32

Ha ezt bevezetik és nem veszed fel az oltást akkor neked jön a kijárási tilalom, ha tetszik, ha nem (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 nov 10

Virológus: kijárási tilalmat kellene alkalmazni az oltatlanoknál.

Boldogkői Zsolt szerint korlátozásokat kellene bevezetni azok számára, akik még nem vették fel a koronavírus elleni védőoltást.

Hirdetés
[ ]

A virológus elsősorban az oltatlanokat korlátozná, mégpedig esti kijárási tilalmat rendelne el, valamint a tömegközlekedés használatát is betiltaná számukra. A vidéki kocsmába járást pedig oltási igazolványhoz kötné – fogalmazta meg az RTL Híradóban.

Véleménye szerint be kell vezetni a kötelező maszkviselést minden intézményben, ugyanis az oltottak is képesek továbbadni a vírust.

Van egy igen jelentős réteg, akiket sem észérvekkel, sem kényszerrel nem lehetne rávenni arra, hogy beoltassák magukat. Emiatt is hangsúlyozom régóta, hogy valahogy fokozatosan bevezessük az oltási kötelezettséget

– hangzott el továbbá a műsorban, ugyanis még mindig nagyon sokan vannak, akik nem veszik komolyan a koronavírus-járványt.

Rusvai Miklós nemrég megfogalmazta, hogy üdvözli a tömegközlekedési eszközökön érvénybe lévő maszkhasználatot, ám véleménye szerint is a vendéglátóhelyeken, a hivatalokban és a közintézményekben is el kellene kérni a védettségi igazolványt.

Népirtással vádolták meg és jelentették fel Boldogkői Zsolt biológus professzort

„Egy I. Péter nevű alak rendőrségi feljelentést tett ellenem, mert nem tettem eleget a fenyegetőzéseinek. Állítása szerint 966 ember halt meg az mRNS vakcinázás következtében az USA-ban. E tények ellenére én az oltások mellett állok ki” – írja Boldogkői Zsolt legújabb Facebook-bejegyzésében, amelyben jelezte: az őt fenyegető választ is kapott a rendőrségtől, melyben jelezték, hogy iktatták és továbbították azt az illetékeseknek.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés