Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Hat csillagjegy, akiknek anyagi bőséget hoz a február első fele !Ha ezekhez a csillagjegyekhez tartozol, jó, ha tudod, hogy februárban pénz áll a házhoz, méghozzá nem is kevés.Te köztük vagy?
Mindenegyben Blog - 2021. január 25. (hétfő), 07:50

Hat csillagjegy, akiknek anyagi bőséget hoz a február első fele !Ha ezekhez a csillagjegyekhez tartozol, jó, ha tudod, hogy februárban pénz áll a házhoz, méghozzá nem is kevés.Te köztük vagy? (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 jan 25

Hat csillagjegy, akiknek anyagi bőséget hoz a február első fele !Ha ezekhez a csillagjegyekhez tartozol, jó, ha tudod, hogy februárban pénz áll a házhoz, méghozzá nem is kevés.Te köztük vagy?

Ha ezekhez a csillagjegyekhez tartozol, jó, ha tudod, hogy februárban pénz áll a házhoz, méghozzá nem is kevés. Vége a bizonytalan életnek, végre meg tudod vásárolni azt, amire olyan nagyon vágytál eddig!

Hirdetés
[ ]

Kos-A Jupiter látványos javulást ígér, és erőteljes hátszéllel támogatja ötleteid kivitelezését. Közelebb visz a terveid megvalósításához, ugyanakkor nem fog semmit megcsinálni helyetted. A jó körülmények adottak, a szorgalmat, időt és energiát te teszed bele. Legyen egy jó terv és az eltökéltséged eredményt hoz – valószínűleg meglepő gyorsasággal. Semmiképpen sem elégedhetsz meg a középszerűséggel, törekedj a maximumra, így később az anyagi elismerés is kimagasló lesz.

Ikrek-Ideje beismerni, hogy vétettél pár hibát a közelmúltban. Vegyes hatások jellemezték pénzügyeidet a tél eddigi részében, akadtak váratlan kiadások, de jöttek nem várt bevételek is, úgyhogy a mérleg nyelve végül is kiegyensúlyozódott. Február energiái abban segítenek, hogy minden rendszerezettebbé váljon, így pedig jobban és hosszabb távra tudsz előre tervezni. Összegezd azt, miben vagy kiemelkedően jó és mi a gyengéd. Így könnyen rálelsz új utakra.

Hirdetés

Rák-Jobb beismerni, hogy kicsit többet költöttél a közelmúltban, és ez bizony most okozhat átmeneti problémát. A struccpolitika nem megoldás, önmaguktól ezek a dolgok nem rendeződnek. Már nem lehet azon módosítani, hogy nem jól taktikáztál, sőt azon sem, ha kölcsön adtál valakinek, aki most nem nyitott az ügy lezárására. Azon tudsz változtatni, hogy másként kezdesz bánni a pénzzel, jobban odafigyelsz a kiadásokra. Jön valaki az életedbe, aki olyasmit ajánl, ami gyarapodást hoz neked.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés