Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Hat csillagjegy, akiknek anyagi bőséget hoz a február első fele !Ha ezekhez a csillagjegyekhez tartozol, jó, ha tudod, hogy februárban pénz áll a házhoz, méghozzá nem is kevés.Te köztük vagy?
Mindenegyben Blog - 2021. január 25. (hétfő), 07:50

Hat csillagjegy, akiknek anyagi bőséget hoz a február első fele !Ha ezekhez a csillagjegyekhez tartozol, jó, ha tudod, hogy februárban pénz áll a házhoz, méghozzá nem is kevés.Te köztük vagy? (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 jan 25
Hirdetés
[ ]

Mérleg-Kiemelkedő sikerekre vágysz? Akkor legyen ehhez pontos terved, és csak arra fókuszálj, amiben képes vagy maximálisan hinni. Bármit elérhetsz, bárhová eljuthatsz, ám fogj neki legkésőbb február 5-ig a megvalósításnak. Minden égi segítséget megkapsz a jó eredmények eléréséhez, és energiából sem lesz hiány. Pénzügyekkel összefüggésben engedd szabadon a fantáziádat, emellett pedig jó lenne, ha elhinnéd, jelentős dolgokat tudsz alkotni. Talán pár alkalommal elbotlasz, ám aki nem próbálkozik, nem is nyerhet.

Skorpió-Február hava összességében egészen békés és nyugodt lesz, nagy problémákkal, váratlan kiadásokkal nem kell számolnod. Ez az állapot jelzi azt is, hogy a nagy kiugrások valószínűleg elkerülnek. Ezzel megbékélsz, mert most nem leterheltségre és több pénzre vágysz, inkább gondolkodnál és terveznél. A fantáziádat engedd szabadon, tervezz okosan, álmodj nagyot, és tedd le egy látványos terv alapkövét. Bízz önmagadban, a saját terveidet helyezd fókuszba.

Vízöntő-Egyetlen dolgot kell figyelembe venned: a minőség nem mehet a mennyiség rovására! Ne légy átlagos vagy középszerű, ha csinálsz valamit, hát csináld kimagaslóan és extra többletet hozzáadva, így pedig az eredmény is csillogó lesz. Meglehet, hogy alkalmanként abbahagynál dolgokat 90%-os készenlétnél, ám ne tedd. Épp arra a pici többletre van szükség ahhoz, hogy anyagilag is jól járj. A bevételeid gyorsan nőni fognak, ha kitartó leszel.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés