Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Hatalmas bejelentés!Tóth Gabi bejelentette ,jön a második!
Mindenegyben Blog - 2022. december 07. (szerda), 11:27

Hatalmas bejelentés!Tóth Gabi bejelentette ,jön a második!

Hirdetés
Hirdetés
2022 dec 07

Különleges, a szívéhez oly közelálló feladatra vállalkozott Tóth Gabi: Pápai Jocival közösen rendhagyó osztályfőnöki órákat tartanak általános iskolákban, ahol a művészeket a gyerekek kérdezhetik is. A sztárok megosztanak magukról olyan történeteket, amelyek minden gyerkőc számára tanulságosak lehetnek, legyen szó akár az ismertséghez, a sikerhez vezető útról, a hagyományok őrzéséről, a múltunkról, hiszen, ezek határoznak meg minket.

– Valamiért vonzom a gyerekeket! Megmagyarázhatatlan, de bárhová megyek, érzem a ragaszkodásukat, a feltétel nélküli kedvességet. Ez pedig nagyon sok erőt ad – kezdi a  Gabi, akinek kislánya rengeteg erőt ad.

Hirdetés
[ ]

– Neki is köszönhető, hogy mindig túl tudtam lendülni a nehezebb időszakokon: lekötötte a figyelmemet, szeretetet adott, békességet. Az a fontos, hogy elhiggye nekem: a világ jó. Ezért mosolygok mindig, még akkor is, ha hazaérek, és tele van nyilakkal a hátam.

– Biztos vagyok benne, hogy minden gyerek olyan családba születik, amilyet elbír. Hanni is így van ezzel – gondolkodott el Gabi, aki a családjával éppen költözés előtt áll.

– Vidéken szeretnénk lakni, ahol az ismerőseim nagy része él, ahol lovasprogramok vannak, képzőművészet, ahol fontosak a gyökerek, amiket át tudok adni. 

Ami olyan, amit én hoztam otthonról. Nem a közeli jövőben, de azért tervezzük azt is, hogy legyen Hanninak kistestvére. Két-három év múlva, reméljük, érkezik egy második gyermek, ha Isten is úgy akarja.

Kapcsolódó cikkünk
Hatalmas pofont kapott Tóth Gabi.Ilyenre még nem volt példa. Teljesen elszabadult a pokol - Pottyondy Edina durván nekiment Tóth Gabinak !

Hatalmas pofont kapott Tóth Gabi.Ilyenre még nem volt példa. Teljesen elszabadult a pokol - Pottyondy Edina durván...

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés