Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Hatalmas botrány a parlamentben! 10 milliós büntetést kapott ezért a képviselő
Mindenegyben Blog - 2021. május 21. (péntek), 17:06

Hatalmas botrány a parlamentben! 10 milliós büntetést kapott ezért a képviselő

Hirdetés
Hirdetés
2021 máj 21

Mint ahogyan arról pár nappal ezelőtt a Blikk is beszámolt alig egy percig tartott Jakab Péter napirend előtti felszólalása a parlamentben, ugyanis Kövér László házelnök a házszabály megsértésére hivatkozva elvette tőle a szót.Az ülést vezető Kövérnél az tette be a kaput, hogy Jakab Ficsúrnak nevezte a fideszes képviselőtársait, illetve személyesen Kövér Lászlót is.

A házelnök már akkor jelezte, hogy ennek következményei lesznek, Jakab Péter pedig néhány perccel ezelőtt a közösségi oldalán tette közzé, hogy közel 10 millió forintra büntették meg a ficsúros beszólás miatt.

Hirdetés
[ ]

A bejegyzésben a Jobbik elnöke azt írja: "Megjött Kövér elvtárs levele. Most már tudjuk, mennyit ér az a szó, hogy ficsúr, ha fideszesre mondják. Tessék megkapaszkodni. Közel 10 milliót."

"Hétfőn napirend előtt neveztem ficsúrnak azokat a fideszes képviselőket a parlamentben, akik közpénzből, a ti pénzetekből rázzák a rongyot. Igen, Kövér Lászlót is így neveztem, miután 135 millióért vett a ti pénzetekből 8 szőnyeget a Parlamentbe a válság alatt. 9,6 millió forint büntetést kaptam érte. Egy szóért." - írja a posztban Jakab, aki arra is kitér, hogy a fideszes Kaleta-fée botrány "csak" fél milliót ért.

"A szólás szabadsága, a vélemény szabadsága ma 20-szor súlyosabb bűn a Fidesz szemében, mint a gyermekpornográfia. Itt tartunk ma, az úgynevezett rendszerváltás után 32 évvel. Ezért is kell jövőre elsöpörni Európa szégyeneit. El is fogjuk. Soha nem fogok elhallgatni, akkor sem, ha büntetésből a házamat viszitek!" - zárja sorait a Jobbik elnöke.

Hirdetés

Nem ez az első eset hogy botrány volt 2 éve Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő táblákkal zavarta meg Orbán Viktor miniszterelnök napirend előtti beszédét.…

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon

Nézd meg a cikkhez tartozó galériát is:

Lapozási lehetőség a képek alatt, illetve a képre történő egérkattintással és balra-jobbra húzással lehetséges.

Hirdetés
Hirdetés