Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Hatalmas örömhír a nyugdíjasoknak! Újabb pénzt kapnak! Ha EZT Orbán meglépi, akkor tényleg minden nyugdíjas imába fogja foglalni a nevét,és megnyerte a választásokat is!
Mindenegyben Blog - 2022. március 28. (hétfő), 17:05

Hatalmas örömhír a nyugdíjasoknak! Újabb pénzt kapnak! Ha EZT Orbán meglépi, akkor tényleg minden nyugdíjas imába fogja foglalni a nevét,és megnyerte a választásokat is!

Hirdetés
Hirdetés
2022 már 28

Újabb nyugdíj-kompenzációval számolhatnak idén a magyar nyugdíjasok. A globális hatások és a szomszédunkban zajló háború miatt a vártnál magasabban alakul az infláció, ez ellen pedig ezúttal is védelmet kapnak.

A VG információi szerint, ahogy a tavalyi évben, úgy idén is már a törvényben előírt határidő előtt megkaphatják a nyugdíj-kompenzációt az arra jogosultak.- írja a Világgazdaság.

Hirdetés
[ ]

A jelenlegi kormány tavaly háromszor is emelt a nyugdíjakon,előbb januárban 3 százalékot, majd júniusban további 0,6 százalékot, novemberben pedig ismét 1,2 százalékkal nőttek a nyugdíjak az infláció magasabb alakulása miatt. Amennyiben a választások után is marad a kormány, akkor várhatóan idén is érkezik nyáron nyugdíj-kompenzáció.

Ezt erősítette meg a pénzügyminisztérium kedden kiadott közleménye, amelyben azt írják:

- a kormány a nyugdíjemelés mértékéről – mely az idei évben 5 százalékos volt – az inflációs előrejelzés alapján előzetesen dönt. Abban az esetben, ha jelentős az eltérés, két lépcsőben nyugdíjkiegészítés történik, az első júniusban, a második novemberben.

Mint ismert: idén már emelt a nyugdíjakon a kormány, januárban egységesen 5 százalékkal nőttek a juttatások. Az áremelkedés viszont – azóta már kiderült – magasabb lesz a vártnál. A Központi Statisztikai Hivatal januárban 7,9, februárban pedig 8,3 százalékos inflációt mért, még úgy is, hogy a különböző kormányzati intézkedésekkel – mint a benzinárstop, egyes élelmiszerek árának befagyasztása, a kamatstop és a rezsibefagyasztás – 3-4 százalékpontnyit is sikerült lejjebb faragni, azaz ezek nélkül már bőven 10 százalék felett lenne a fogyasztói árak havi drágulása.

Forrás: vg.hu

Kapcsolódó cikkünk
Magyar Péter KITÁLALT Orbán Viktor feleségéről a legújabb videóban: „Láttam, hogy minisztereket, képviselőket számon kért vagy beszámoltatott”

Magyar Péter KITÁLALT Orbán Viktor feleségéről a legújabb videóban: „Láttam, hogy minisztereket, képviselőket...

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés