Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Most érkezett! Zelenszkij ÍGY akar beleavatkozni az április 3-i magyar választásokba:
Mindenegyben Blog - 2022. március 28. (hétfő), 17:39

Most érkezett! Zelenszkij ÍGY akar beleavatkozni az április 3-i magyar választásokba:

Hirdetés
Hirdetés
2022 már 28

Budai Gyula fideszes képviselő arra jutott, hogy az orosz-ukrán háború közepén az ukránok millióinak életét védő elnök, Volodimir Zelenszkij eltökélt célja, hogy beleavatkozzon az április 3-i magyarországi választásokba.

Méghozzá mindezt azzal teszi, hogy az Európa Tanácsnak intézett beszédében külön szólt Orbán Viktorhoz.

Hirdetés
[ ]

Miközben Magyarország és magyar emberek segítenek a háború elől menekülő ukrán állampolgároknak, Zelenszkij ukrán elnök nyíltan beavatkozik a magyar választási kampányba, a baloldali ellenzék mellett!

– írta a meglehetősen furcsa kommentelőket bevonzó Budai Gyula Facebookon.

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök csütörtök este Európa vezetőihez szólva külön kiemelte Orbán Viktort, akit felszólított, hogy tegye egyértelművé álláspontját Oroszországgal szemben.

A beszédre reagálva Orbán visszautasította az ukrán elnök követeléseit, „mert azok ellentétesek hazánk érdekeivel. Ahogy arról mi is beszámoltunk,  Szijjártó Péter külügyminiszter Zelenszkij stílusát és személyeskedését kérte ki magának, majd Orbán egy nagyobb, természetesen a lojális a közmédiának adott interjújában pörgette tovább a témát, elmondva, hogy megérti, hogy Zelenszkij bírálja őt.Forrás:Telex

Oszd meg ezt bejegyzést, hogy eljusson az ismerőseidhez is!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés