Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Hatalmas örömhír a nyugdíjasoknak! Újabb pénzt kapnak! Ha EZT Orbán meglépi, akkor tényleg minden nyugdíjas imába fogja foglalni a nevét!
Mindenegyben Blog - 2022. augusztus 24. (szerda), 09:44

Hatalmas örömhír a nyugdíjasoknak! Újabb pénzt kapnak! Ha EZT Orbán meglépi, akkor tényleg minden nyugdíjas imába fogja foglalni a nevét! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 aug 24

Nyugdíjkiegészítés nyugdíjprémium összege 2022

Hirdetés
[ ]

A szerda reggel közölt friss GDP-adat pedig reményre adhat okot, hogy idén novemberben a kompenzáció mellé prémium is érkezik. Hogy pontosan mennyi, azt most próbáljuk megbecsülni. Ugyan a második negyedéves adat a háború és az inflációs nehézségek ellenére is paradés lett, ez várhatóan nem megy így az év további részében. A harmadik negyedév (július-szeptember) a turizmus és a vendéglátás miatt még erős lehet, ám a negyedik negyedév már a lejtőre fordulás jegyében telhet. A Magyar Bankholding elemzői szerint jó eséllyel növelhetik a mostani adat tükrében az idei 5,7 GDP-várakozásukat, ezért mi mérsékelt pesszimizmussal a becslés kedvéért 6 százalékos növekedést veszünk alapul. Ami nem áll nagyon távol a Magyar Nemzeti Bank prognózisától sem: a jegybanki szakemberek a június végi állapotok alapján 4,5-5,5 százalékos bővülésben bíznak.

Az idei – júliusi korrekciót is figyelembe véve – átlagnyugdíj jelenleg 172 070 forint, aminek a negyede a 43 ezret is meghaladja, tehát itt a törvényben rögzített felső határral kell számolnunk, a 20 ezer forinttal.

Kapcsolódó cikkünk
Magyar Péter KITÁLALT Orbán Viktor feleségéről a legújabb videóban: „Láttam, hogy minisztereket, képviselőket számon kért vagy beszámoltatott”

Magyar Péter KITÁLALT Orbán Viktor feleségéről a legújabb videóban: „Láttam, hogy minisztereket, képviselőket...

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés