Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Hatalmas sikert ért el Szász Marci. Gratulálunk neki, lenyűgöző tudása van a 32 éves csodagyereknek
Mindenegyben Blog - 2018. július 21. (szombat), 16:22

Hatalmas sikert ért el Szász Marci. Gratulálunk neki, lenyűgöző tudása van a 32 éves csodagyereknek

Hirdetés
Hirdetés
2018 júl 21

Hatalmas sikert ért el Szász Marci, aki a legismertebb zsaroló vírust tudja hatástalanítani, ezzel az egész világot megmentette a kiber bűnözőktől. Minden ország miniszterei, és elnökei, hálás köszönetüket fejezték ki Mártonnak, mivel több milliárd forintnyi pénzt tudtak volna a csalók a saját zsebükre hajtani, ha nincs Marci, és programozó csapata. 

Azt tudni kell, hogy 4 éve amióta megjelentek az első zsaroló vírusok, az egész világon senki nem tudott ellenük kifejleszteni semmilyen ellen módszert, egészen eddig. Marci megunta, hogy lehúzzák az embereket a hackerek, ezért szembe szállt. A világon talán az egyik legokosabb és legmagasabb iq-val rendelkező Magyar srácra méltán lehet mindenki büszke!  Köszönjük Marci ezt a remek segítséget, és reméljük, hogy hallunk még rólad! 

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés