Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
HAMILTON ELBALTÁZTA A SAJÁT IDŐMÉRŐJÉT, VETTEL INDULHAT AZ ÉLRŐL NÉMETORSZÁGBAN
Mindenegyben Blog - 2018. július 21. (szombat), 16:32

HAMILTON ELBALTÁZTA A SAJÁT IDŐMÉRŐJÉT, VETTEL INDULHAT AZ ÉLRŐL NÉMETORSZÁGBAN

Hirdetés
Hirdetés
2018 júl 21

A hockenheimi Német Nagydíj időmérő edzésén Lewis Hamilton úgy odaverte a Mercedes alját, hogy meghibásodott a váltója, Sebastian Vettel a pole pozícióban.

Az első percekben néhány helyen még vízfoltos volt a pálya, de ez nem okozott problémát a pilótáknak. A Q1-et a két Ferrari zárta az élen, Räikkönen-Vettel sorrendben, a kiesők: Ocon, Gasly, Hartley, Stroll és Vandoorne.

Hirdetés
[ ]

A legérdekesebb viszont Hamilton esete volt. A brit világbajnok váltója 4-es fokozatban ragadt, meg is kellett állnia, de először még próbálta eltolni az autót a boxutcáig, hátha sikerül javítani a hibát. Ebben sok realitás nem volt, annyira messze járt a garázsoktól.

A visszajátszásból kiderült, hogy Hamilton magának köszönhette a technikai problémát. Az egyik kanyarban elhagyta a pályát, az autó alja akkora ütéseket kapott, hogy elszállt a hidraulikus nyomás. A címvédő legjobb esetben is csak a 15. helyről rajtolhat, ha nem kell váltót cserélni.

A Q2-t nagyjából 7 perccel a vége előtt piros zászlóval félbeszakították, mert Ericsson egy kicsúszás után rengeteg kavicsot vitt fel a pályára.

Az élen Bottas-Verstappen volt a sorrend, a kiesők: Alonso, Szirotkin, Ericsson, Hamilton, valamint az erőforrás-cserék büntetése miatt mindenképpen utolsó helyről rajtoló, így inkább kiálló Ricciardo.

A Q3-ban az első körök után Vettel, Bottas, Räikkönen volt a top3 sorrendje. A második köröknél Kimi elkövette ugyanazt a hibát, amit eggyel korábban: túl szélesen vette az egyik kanyart. Bottas viszont elképesztő időt autózott, Toto Wolff is értetlenkedett a Mercedes garázsában, hogy ez honnan jött elő?! Sebastian Vettel több mint két tizeddel még ennél is jobbat tudott, így ő indulhat a pole pozícióból.

A top3: Vettel, Bottas, Räikkönen. A futam vasárnap 15:10-kor startol.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Mindenegyben Blog

Kedveld Te is!

Hirdetés