Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
ORBÁN VIKTOR : Még idén újabb nyugdíjemelés jöhet!!!! Nyugdíjemelés – ennyivel kapnak többet a nyugdíjasok hamarosan >>
Mindenegyben Blog - 2018. július 21. (szombat), 16:43

ORBÁN VIKTOR : Még idén újabb nyugdíjemelés jöhet!!!! Nyugdíjemelés – ennyivel kapnak többet a nyugdíjasok hamarosan >>

Hirdetés
Hirdetés
2018 júl 21

ORBÁN VIKTOR : Még idén újabb nyugdíjemelés jöhet!!!! Nyugdíjemelés – ennyivel kapnak többet a nyugdíjasok hamarosan >>>

Halad a 2019-es költségvetés elfogadása, már a Költségvetési Tanács is véleményezte a tervezetet. A Portfolio.hu ennek alapján kiszámolta, hogy mennyivel emelkedhetnek a nyugdíjak jövőre.

Hirdetés
[ ]

A fogyasztói árak emelkedését 2,7 százalékra várja a hivatalos kormányzati inflációs előrejelzés a 2019-es évre. Ez azt is jelenti, hogy a nyugdíjasok jövőre ekkora alapnyugdíj emeléssel kalkulálhatnak. A 2,7 százalékos emelés a 128 ezer forint körüli átlagnyugdíjjal számolva havi plusz 3500 forintot jelent, ami éves szinten 42 ezer forint.

A nyugdíjasok jövőre nemcsak az inflációkövető emelésben részesülnek, hanem ahogy Orbán Viktor is ismertette korábban, nyugdíjprémiumra is jogosultak lesznek.

A költségvetés tervezetéből kiderül: a kormány 4,1 százalékos GDP-növekedéssel számol. Ez a legtöbb nyugdíjas esetében legfeljebb egyszeri 12 ezer forint lesz. Ha egy nyugdíjas 80 ezer forintnál kevesebbet kap havonta, akkor az ő esetében lehet arányosan kevesebb a prémium összege. A kormány ezt az egyszeri összeget a novemberi illetménnyel együtt utalja.

A nyugdíjprémium összege a következő két szám szorzata:

a bruttó hazai termék változatlan áron számított növekedése – tárgyévben várható – mértékének 3,5-del csökkentett összege, de legfeljebb 4,a nyugellátás november havi összegének 25 százaléka, de legfeljebb 20 ezer forint.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés