Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Hatalmas tragédia !MEGHALT A KORONAVÍRUSOS MAGYAR VÁLOGATOTT FOCISTA
Mindenegyben Blog - 2021. január 20. (szerda), 11:03

Hatalmas tragédia !MEGHALT A KORONAVÍRUSOS MAGYAR VÁLOGATOTT FOCISTA

Hirdetés
Hirdetés
2021 jan 20

62 éves korában meghalt Handel György, az MTK korábbi egyszeres magyar válogatott futballistája, adta hírül az MTK Baráti Kör.Handel, akinek korábban az édesapja is meghalt a járványban, január 4-én került kórházba, majd lélegeztetőgépre kellett tenni. Állapota azonban nem javult, az elmúlt napokban pedig még rosszabbra fordult, és szombaton meghalt.

Hirdetés
[ ]

"Nagyon nagy hálával tartozom az orvosoknak, mindent megtettek a férjemért. A kórházban a lehető legjobb körülményeket biztosították számára, mindvégig küzdöttek érte. Nem az orvosokon és az ápolókon múlt, hogy nem sikerült megmenteni az életét. Szerencsére többször is bemehettem Gyurihoz, volt lehetőségem tőle elbúcsúzni" – idézi a Bors a korábbi játékos özvegyét.

Handel György 1959-ben született. Összesen 186 NB I-es mérkőzésen 39 gólt szerzett. Játszott az MTK-VM (1980-84), a Volán SC (1984-85, 1991), a Siófoki Bányász (1985), a Veszprémi SE (1985-86, 1989-90) és a Rába ETO (1986-89) csapataiban, majd légióskodott Máltán. A válogatottban egyszer játszott, az 1987. szeptember 23-i, Lengyelország ellen 3-2-re elveszített Európa-bajnoki selejtezőn a 81. percben csereként állt be.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés