Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
VÉGRE! Ez Téged is érint! A korlátozások feloldásáról nyilatkozott Orbán Viktor: ERRE KÉSZÜLJ
Mindenegyben Blog - 2021. január 20. (szerda), 10:28

VÉGRE! Ez Téged is érint! A korlátozások feloldásáról nyilatkozott Orbán Viktor: ERRE KÉSZÜLJ (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 jan 20

FRISS, mindenkit érintő KÖZLEMÉNY! A korlátozások feloldásáról beszélt Orbán Viktor: ERRE KÉSZÜLJ :A korlátozások feloldásáról beszélt Orbán Viktor: ERRE KÉSZÜLJ :

A koronavírus-járvány második hullámát “megfékeztük”, és most az a feladat, hogy ne tudjon elindulni egy harmadik hullám – mondta Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.A kormányfő a második hullámról úgy fogalmazott, “sikerült leszorítanunk, ha még nem is semlegesíteni, de most már földharc van, (…) levittük a birkózószőnyegre”. Orbán Viktor nehéz kérdésnek nevezte, hogy a vakcina érkezése előtt lehet-e lazítani a korlátozásokon, mivel ha nem érkezik meg időben az oltóanyag, akkor egy újabb fertőzési hullám indulhat. Nyitni is szeretne mindenki, nagy bennünk a vágy, hogy megszabaduljunk ettől a nyomorúságtól, ugyanakkor, ha nem jól ütemezünk, akkor még egy harmadik hullám is bekövetkezhet – mondta.

Hirdetés
[ ]

A koronavírus-járvány elleni védekezés új szakaszához érkezett azzal, hogy megérkezett a vakcina Magyarországra, eddig összesen 80 ezer adag Pfizer-vakcina, amely 40 ezer egészségügyi dolgozó oltását teszi lehetővé. A szerdán érkezett vakcinákat 21 kórházi oltópontra szállították ki: több budapesti kórház mellett Győrbe, Kecskemétre, Szolnokra, Tatabányára, Kaposvárra, Pécsre, Miskolcra, Szegedre, Székesfehérvárra, Debrecenbe, Balassagyarmatra, Szombathelyre, Veszprémbe, Nyíregyházára, Egerre és Békéscsabára. A következő hetekben újabb szállítmányok érkeznek, és annak ütemében folytatódhat az oltás.

2021 első felében várhatóan újabb vakcinák kaphatják meg a gyógyszerészeti hatóságok engedélyét, és akkor Magyarországra további vakcinák is érkezhetnek, amelyekkel megkezdődhet a lakosság tömeges oltása. A védőoltás ingyenes és önkéntes lesz, így mindenképpen érdemes rá regisztrálni, hogy a hatóságok fel tudják majd venni a kapcsolatot a jelentkezőkkel. A védőoltásra eddig közel 600 ezren regisztráltak a https://vakcinainfo.gov.hu/honlapon és postai úton.

Hirdetés

Vakcinainfó

vakcinainfo.gov.hu

Vakcinainfó

Ne feledjék, hogy ma este 8 óra és reggel 5 óra között is kijárási tilalom van érvényben, mindenkinek haza kell érnie este 8 óráig. A kijárási tilalom alóli mentesülés egyik esete a munkavégzés, amelyet azonban igazolni szükséges. Igazolásminta: https://koronavirus.gov.hu/cikkek/kijarasi-tilalom-alatti-munkavegzesrol-szolo-igazolas-letoltheto-igazolas-minta

Kijárási tilalom alatti munkavégzésről szóló igazolás – letölthető igazolás minta

koronavirus.gov.hu

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés