Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Hatalmas változást hoz az október ! Megérkezett a nagy 2021-es októberi horoszkóp:Kos - Bika - Ikrek-Rák-Oroszlán-Szűz-Mérleg-Skorpió-Nyilas-Bak - Vízöntő - Halak figyelem!
Mindenegyben Blog - 2021. szeptember 28. (kedd), 19:13

Hatalmas változást hoz az október ! Megérkezett a nagy 2021-es októberi horoszkóp:Kos - Bika - Ikrek-Rák-Oroszlán-Szűz-Mérleg-Skorpió-Nyilas-Bak - Vízöntő - Halak figyelem! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 szept 28

Nagy októberi horoszkóp:Kos - Bika - Ikrek-Rák-Oroszlán-Szűz-Mérleg-Skorpió-Nyilas-Bak - Vízöntő - Halak figyelem!

Kos október Horoszkóp 2021

Belső erő, spontán energia, önbizalom

Októberben a csillagok hatás főként az intellektusán lesz érzékelhető. Éppen ezért a Kos jegy szülötteinek érdemes ezt az időszakot főként a tanulásra, és az új ismeretek elsajátítására fordítaniuk. Rá fog majd döbbenni, hogy a későbbiekben jó hasznukat veszi majd a korábban tanultaknak. Ha túlságosan feszületnek érzi magát, akkor a legjobban úgy szabadulhat meg a stressztől, ha eltölt egy romantikus estét a kedvesével, vagy ha a barátai társaságában borozgat kicsit.

A nehéz időszakokban fontos, hogy a legközelebbi ismerősei kellő támaszt nyújtsanak önnek. Ez októberben kiemelt jelentőségű lesz az ön számára. Az elmúlt időszak eseményei miatt a munkahelyén és a magánélete terén is komoly nyomásnak lesz kitéve és időhiánnyal fog küszködni. Szerencsére a Kos jegyűek ebben a periódusban olyan szimpatikus emberekkel lesznek körülvéve, akik megértést tanúsítanak a problémáik iránt.

Ha kevés szabadideje marad a nap végére, akkor inkább töltse az estéjét egy sci-fi könyv olvasásával, mint egy fantasy regénnyel.

Egy jó kis masszázsra lenne most igazán szüksége, hiszen így tökéletesen ellazulhatna. Természetesen a partnerének is jót tenne, és így mindketten tökéletesen feltöltődhetnének.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Hirdetés
[ ]

Ez is érdekelhet : Dráma! AGYVÉRZÉST kapott a Barátok közt sztárja!

Bika október Horoszkóp 2021

Erős és makacs, viszont praktikus és határozott

Ha valamilyen belső probléma gyötri, akkor jó, ha kellő távolságot tart másoktól ebben az időszakban, mivel ezzel gonddal önnek kell megbirkóznia. Miután túl lesz rajta, jóval erősebbé válik majd a személyisége. Az így szerzett többlet energia révén pedig már semmi nem állhat az útjában Októberben.

Egy önhöz közelálló személy, akiben teljes mértékben megbízik, a segítségére lehet Októberben a dilemmája megoldásában. Ez a személy lehet a partnere, az egyik közeli hozzátartozója, sőt akár a legjobb barátja is. Együtt megtalálják a megoldást a problémára, aminek köszönhetően hatalmas kő esik majd le a szívéről. Innentől kezdve már semmi sem állhat a bika jegyűek útjába, és egy újabb sikerekben gazdag, időszak köszönt be a karrierjükben.

Hirdetés

Tartalékolja az energiáit és próbáljon meg nem idegeskedni. Dolgozzon megfelelő ütemben és tartsa ezt a tempót a nap végéig. így egyenletesen tudja beosztani az energiáit.

Ne feledkezzen meg a régi barátairól. Szánjon rá egy kis időt, hogy legalább egy kávézás erejéig találkozzon velük.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Ikrek október Horoszkóp 2021

Kommunikatív és udvarias személy, emellett kreatív és jó humorérzékkel rendelkezik

Az októberi időszakot érdemes az élet párjára fordítania, így kompenzálhatja, hogy korábban nem szánt kellő időt a kapcsolatukra. A munkahelyi stabilitásnak köszönhetően az Ikrek ebben a periódusban elegendő szabadidővel fognak rendelkezni. Így arra is lesz ideje, hogy meditáljon, múltbéli eseményeket értékeljen ki, valamint, hogy rendezhesse a gondolatait. Miután mindent letisztázott magában sokkal jobban is fogja majd érezni magát.

Októberben pozitív változások lesznek tapasztalhatók a karrierje alakulásában. Az elmúlt hónapok kemény erőfeszítéseinek köszönhetően végül sikerül elérnie a korábban kitűzött céljait. Ugyanakkor az ikrek jegy szülötteinek fontos kiemelt figyelmet fordítaniuk a környezetükben lévő emberekre is és arra is, hogy a lehetőségekhez képest minél előzékenyebbek legyenek. Szükség esetén segítsen azonnal a főnökének, ha olyan probléma adódna, ami azonnali megoldást igényel. Biztos lehet benne, hogy ez a szívességet a főnöke nem felejti el, és nem marad majd viszonzatlanul.

Ha esetleg észreveszi, hogy a főnök hibázott valamiben, akkor azt ne a többiek előtt közölje vele, hanem négyszemközt.

Szánjon időt a családtagjai meglátogatására, töltse el az egész estét a körükben, így minden fontos témát jó alaposan kivesézhetnek.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Rák október Horoszkóp 2021

Érzelmes és készséges, de szeszélyes és zárkózott is

Októberben a csillagoknak köszönhetően nem lesz híján az önfegyelemnek, amire ebben az időszakban igencsak szüksége is lesz. A szingliként élő Rák jegyűek számára ez a periódus ideális lesz a lelki társuk megtalálására. A horoszkóp szerint nem érdemes semmit sem elsietnie, bár könnyen meglehet, hogy ebben az évben nem lesz később lehetősége komoly kapcsolat kialakítására. A családtagjaival a kapcsolata harmonikus lesz, és egyáltalán nem adódnak majd problémái.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés