Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Hatalmas változást hoz az október ! Megérkezett a nagy 2021-es októberi horoszkóp:Kos - Bika - Ikrek-Rák-Oroszlán-Szűz-Mérleg-Skorpió-Nyilas-Bak - Vízöntő - Halak figyelem!
Mindenegyben Blog - 2021. szeptember 28. (kedd), 19:13

Hatalmas változást hoz az október ! Megérkezett a nagy 2021-es októberi horoszkóp:Kos - Bika - Ikrek-Rák-Oroszlán-Szűz-Mérleg-Skorpió-Nyilas-Bak - Vízöntő - Halak figyelem! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 szept 28

Ez az időszak a legmegfelelőbb arra, hogy megtalálja a "nagy Ő-t". A szerencse az ön oldalán áll, ezért ne habozzon és használja ki a kínálkozó lehetőségeket. A rák jegy szülöttei számára különösen fontos, hogy októberben nyitott szemmel járjanak a világban. Ne tulajdonítson túl nagy jelentőséget az első benyomásoknak, hiszen gyakran megesik, hogy az a személy, akit elsőre szimpatikusnak talál, a későbbiek során mégsem felel meg az ön elvárásainak. Másrészt viszont egy elsőre zárkózottnak, félénkebbnek tűnő személyről később kiderülhet, hogy pont ideális társ az ön számára.

A csillagok állása szerint ez az időszak kifejezetten ideális a sportolásra, izom növelésre. Látogasson el egy fitnesz centerbe, vagy edzőterembe.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Oroszlán október Horoszkóp 2021

Bátor, magabiztos, öntudatos és nyitott Oroszlán

A horoszkóp alapján ez az időszak ideális lesz az Oroszlán számára arra, hogy ismét a kapcsolataira fókuszáljon. Töltsön el egy kellemes, nyugodt estét a partner társaságában, vagy utazzon el vele egy hosszú hétvégére. Tartsa észben, hogy az októberi időszakban a partnerével együtt töltött meghitt pillanatok tovább erősítik a kettejük közötti köteléket. A szingliként élő Oroszlán csillagjegyűek számára ez a periódus kiváló lesz a szórakozásra, és a bulizásra.

Az október szintén egy sikerekben gazdag hónap lesz az oroszlán jegy szülöttei számára. A csillagok stabil pozíciót vesznek fel, így ennek köszönhetően minden probléma lekerüli önt. Újra átélheti a mindent elsöprő szerelem érzését egy új kapcsolatnak köszönhetően. A párkapcsolatban élő oroszlánok sikeresen felülemelkednek a korábbi nézeteltéréseiken, így tökéletes harmónia és béke köszönt be a kapcsolatukba.

Hirdetés
[ ]

Ha a kollégái bosszantják, akkor ne hagyja ezt szó nélkül és vágjon vissza nekik. Ne hunyászkodjon meg előttük, máskülönben később lekezelően bánnak majd önnel.

Meg kéne fogadnia a barátjának a tanácsát és fel kéne keresnie azt a helyet, amit ajánlott önnek.

A szellemi-és a testi erőnlét szorosan összefügg egymással. Pihenjen eleget és a gyakorlatok is jobban fognak menni.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Szűz október Horoszkóp 2021

Gondos, figyelmes, intelligens és pedáns Szűz

Az életet érintő fontos, nagy fajsúlyú kérdések megválaszolása októberben a döntésképtelensége és határozatlansága miatt komoly kihívást fog jelenteni a Szűz számára. A horoszkóp szerint tanácsos a felszínre kerülő dilemmáinak megoldását későbbre napolnia. Ugyanakkor ez az időszak kiváló lesz az emberi kapcsolatainak alakulása esetében. A családja és a párja társaságában is a tökéletes, zavartalan harmóniát fogja átélni, ráadásul a jó hangulata a környezetében lévőkre is átragad majd.

Októberben a párkapcsolatban élő szűz csillagjegyűek komoly krízist élhetnek át, amit semmiféleképpen nem oldhatnak meg éretlen felelőtlen viselkedéssel. Ha mindketten azon vannak a párjával, hogy minél előbb rendbe hozzák a dolgokat, akkor hamarosan megoldódnak a problémák, és újra beköszönt a béke és a harmónia időszaka a kapcsolatukban. Ehhez csupán annyit kell tennie, hogy meghallgatja a másik fél véleményét is, és elfogad egy kompromisszumos megoldást.

Legyen nyitott, és ne féljen akkor sem kimondani a saját véleményét, ha az esetleg negatív. A munkatársai meg fogják érteni önt.

Rendezzen egy partit. Itt az ideje, hogy mulasson egy kicsit, mivel már rég szórakozott, és ez egyben remek alkalom arra is, hogy találkozzon a barátaival.

Ön irigyli azokat, akik üdék és szépek, de ezért ön is tehetne, ha akarna!

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Mérleg október Horoszkóp 2021

Igazság, rokonszenv, harmónia és intellektus

Október során a Mérleg bármikor számíthat a családtagjai támogatására. A szerettei az adott körülményektől függetlenül kitartanak majd ön mellett. Ha valami esetleg nem úgy sikerül, ahogy ön szeretné, akkor se essen kétségbe, és ne zárkózzon magába. Fogja fel kihívásként, és egyfajta tesztként az élet megpróbáltatásait, ugyanis ha sikerrel veszi az akadályokat, akkor a jutalma sem marad majd el.

Októberben számíthat a közeli barátai és a családtagjai támogatására is. A körükben megértésre talál majd, és hasznos tanácsokkal gazdagodhat. Miután sikeresen megbirkózott minden problémával, átértékeli az élete prioritásait és megerősödött személyiséggel vág bele a következő időszakba, ami rendkívül hasznos lesz a karrierje szempontjából.

Nem igazán stresszeli most magát a karrierépítéssel, mivel eléggé passzív hangulata van.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés