Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Hatalmas változást hoz az október ! Megérkezett a nagy 2021-es októberi horoszkóp:Kos - Bika - Ikrek-Rák-Oroszlán-Szűz-Mérleg-Skorpió-Nyilas-Bak - Vízöntő - Halak figyelem!
Mindenegyben Blog - 2021. szeptember 28. (kedd), 19:13

Hatalmas változást hoz az október ! Megérkezett a nagy 2021-es októberi horoszkóp:Kos - Bika - Ikrek-Rák-Oroszlán-Szűz-Mérleg-Skorpió-Nyilas-Bak - Vízöntő - Halak figyelem! (3. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 szept 28

Ne siessen. A teste mindig jelez, ha szüksége van valamire, figyeljen oda erre.

Hirdetés

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Skorpió október Horoszkóp 2021

Körültekintő, harcos, előrelátó és empatikus másokkal szemben

Az októberben egy intellektuális periódus lesz az életében. Sokat fog elmélkedni, és a múltbéli események kiértékelésével tölti majd az idejét. Mivel senki sem fogja zavarni a köreit, ezért nyugodtan időt szakíthat a gondolkodásra. A Skorpiónak ebben az időszakban érdemes rendeznie az életén belüli prioritásokat, mivel így lényegesen tisztábban látja majd a kitűzött céljait, és rátalál arra az útra, amely az elérésükhöz vezet.

Fontos, hogy októberben ne makacskodjon és ne utasítsa vissza az önnek nyújtott segítséget. Csak akkor lesz képes visszatérni a normális kerékvágásba és újra megfelelő társadalmi életet élni, ha nem utasítja vissza mások közeledését. Győzze le a szorongását és a félelmeit, ne általánosítson csak azért, mert negatívak a múltbéli tapasztalatai. Mindenféleképpen meg kell szabadulnia a felesleges, haszontalan előítéleteitől.

Ne pazarolja olyan dolgokra az energiáját, amiknek semmi értelmük. Ezzel csak a saját idejét rabolja.

Vegye komolyabban az egészségügyi problémáit, ugyanis később rosszabbodhat az állapota, ha nem foglalkozik vele.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Hirdetés
[ ]

Nyilas október Horoszkóp 2021

Céltudatos, energikus, tele van vágyakkal és képes az erőfeszítésekre

Októberben a Merkúr erőteljes hatása miatt nehezen lesz képes döntéseket hozni. A határozatlansága miatt meglehet, hogy elszalaszt egy remek lehetőséget, de emiatt nem kell aggódnia, mert hamarosan új alternatívával ajándékozza meg a sors. A Nyilas jegy szülöttei ebben a periódusban a magánélet terén a pozitív energiák dominanciáját tapasztalhatják meg. Ennek köszönhetően a párkapcsolatát a tökéletes harmónia és a romantika fogja jellemezni.

Az október komoly bonyodalmakat hoz a nyilasok életében. Azért fog küzdeni, hogy megőrizhesse jelenlegi munkahelyi pozícióját. Ez egyáltalán nem lesz könnyű, mivel korábban számos olyan hibát vétett a munkája során, amit másoknak kellett kijavítaniuk, ráadásul senki nem fogadja el a kifogásait és a magyarázkodását. Lehet, hogy igazságtalannak fogja érezni az önnel történteket, de fontos, hogy a nyelje le a mérgét, és ne tegyen olyan megjegyzéseket, amiknek később még következményei lehetnek.

Tartalékolja az energiáit és próbáljon meg nem idegeskedni. Dolgozzon megfelelő ütemben és tartsa ezt a tempót a nap végéig. így egyenletesen tudja beosztani az energiáit.

Ez a megfelelő idő egy komoly beszélgetésre. Az érvelése biztos, hogy helyénvaló lesz, mert a csillagok állása rendkívül kedvező önre nézve.

Problémamentes időszak vár önre. Minden figyelmével a környezetére koncentrálhat.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Bak október Horoszkóp 2021

Konzervatív és gyakorlatias, óvatos, állhatatos és komoly

A munkája szempontjából ez az időszak kimondottan nyugodt lesz. A korábbi erőfeszítéseinek hála, a Bak októberben még kedvére kiélvezheti a megkülönböztetett figyelemmel járó előnyöket. Ebben az időszakban az átlagos teljesítmény is elegendő lesz a munkahelyén. Végre önmagára is bőven lesz ideje, amit a fizikuma fejlesztésére, vagy a mentális képességi növelésére is felhasználhat. Emellett érdemes lesz a múltbéli történéseket is alaposan átgondolnia.

Októberben a szingli bakoknak remek alkalom kínálkozik arra, hogy rátaláljanak a lelki társukra. Ha ön egyedül él, akkor fontos, hogy tisztában legyen vele, ez egy kifejezetten jó időszak a "nagy Ő" megtalálására. Ha az otthon ülés mellett dönt, akkor biztos, hogy el fogja szalasztani ezt nagyszerű lehetőséget. Akik párkapcsolatban élnek, azok élvezhetik a harmóniát és a tökéletes összhangot a partnerük társaságában.

Ha esetleg észreveszi, hogy a főnök hibázott valamiben, akkor azt ne a többiek előtt közölje vele, hanem négyszemközt.

Talán most rossz hangulatban van, de ez nem ok arra, hogy ignorálja az embereket. Társaságban határozottan jobban érezné magát.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Vízöntő október Horoszkóp 2021

Lelkes és romantikus szeret új dolgokat kipróbálni

Az októberi időszak a horoszkóp szerint kifejezetten jó hatással lesz a tartós párkapcsolatok alakulására. Viszont a szingliként élőknek vajmi kevés esélyük lesz a lelki társuk megtalálására ebben a hónapban, ha korábban kihagyták a kínálkozó alkalmakat. Jobban jár, ha elfogadja a helyzetét, és a szabadidejét a személyisége fejlesztésére fordítja. A Vízöntő csillagjegy szülötteként csakis így képes majd később továbblépni, és sikereket elérni.

Ne hagyja, hogy októberben összecsapjanak a hullámok a feje felett. Le kell győznie az ebben az időszakban felbukkanó problémákat. A vízöntő csillagjegy szülöttei csak a hónap végén fogják megérteni, hogy a negatív tapasztalatok akkor tudják erősebbé tenni őket mentálisan, ha képesek tanulni a saját hibáikból is. Ez a hónap kiváló lesz arra, hogy megerősödjön a személyisége.

Végre lelkiismeret furdalás nélkül kényeztetheti magát. Nagyon rászolgált erre. Keményen megdolgozott mindenért.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés