Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Így néz ki most Berki Krisztián sírja. A látvány több, mint szívszorító.
Mindenegyben Blog - 2022. június 04. (szombat), 11:21

Így néz ki most Berki Krisztián sírja. A látvány több, mint szívszorító. (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 jún 04

Így néz ki most Berki Krisztián sírja. A látvány több, mint szívszorító.

Hirdetés
[ ]

Május 26-án, azaz nagyjából másfél hete temették el a lassan egy hónapja tragikusan fiatalon elhunyt Berki Krisztiánt. Az egykori médiaszemélyiséget a Farkasréti temetőben helyezték végső nyugalomra, utolsó útjára nagyon sokan kísérték el. A gyászolók - eleget téve Krisztián kívánságának - fehér ruhában jelentek meg a búcsúztatón, és fehér virágokat, koszorúkat helyeztek el a síron.

A Bors kíváncsi volt arra, hogy milyen állapotban lehet most Berki Krisztián végső nyughelye, és a látvány több, mint szívszorító volt. A fehér virágok és koszorúk mellett egy vörös rózsát is találtak a síron, a gyönyörű növények közül azonban már számos elhervadt egy kicsit a nyári meleg miatt.

A portál megkereste Krisztián édesanyját, Júlia asszonyt, hogy megtudják, mikor kerül a helyére a sírkő, és pontosan hogy fog kinézni. A gyászoló édesanya elmondta, hogy bár vannak elképzelések, de sem ő, sem Mazsi nincs még olyan lelki állapotban, hogy erről tudjanak egyeztetni.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Kapcsolódó cikkünk
Itt a videó ,Berki Krisztiánt látták . Berki Krisztiánt látta ez a nő -Igen, itt állt mögöttem! itt a videó

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés