Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Így néz ki most Berki Krisztián sírja. A látvány több, mint szívszorító.
Mindenegyben Blog - 2022. június 04. (szombat), 11:21

Így néz ki most Berki Krisztián sírja. A látvány több, mint szívszorító. (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 jún 04

„Még nem hoztuk meg a döntést, de az biztos, hogy valami gyönyörű, nagy, grandiózus síremléket szeretnénk a fiamnak. Hiszen ilyen illik az ő személyiségéhez. Viszont az az igazság, hogy Mazsival még nem beszéltünk erről, még képtelen vagyok egyeztetni a fiam sírkövéről. Lelkileg ahhoz még nem vagyunk elég erősek, bár csütörtökön meglátogatott engem. Az unokámat, Emma Katerinát is elhozta”

- fogalmazott Júlia asszony.

Ha a gyászoló család az általános eljárás szerint fogja felállítani a sírkövet, akkor csak a temetés után, nagyjából három hónappal később helyezhetik el a síron. Ugyanis a felásott földet hiába egyengetik el a temetés után, meg kell várni, amíg természetes módon leülepedik és összetömörödik. Ha ezt nem várjuk meg, akkor a sírkő a föld további mozgása miatt megsüllyedhet, és megdőlhet. Ilyesmire gyakran láthatunk példát az ország temetőiben. Szakemberek ilyenkor azt javasolják, hogy a családtagok várjanak akár egy évet is a sírkő megrendeléssel.

fotót itt tudod megnézni:borsonline.hu

Hirdetés
[ ]

Címlapfotó:illusztráció!

Kapcsolódó cikkünk
Itt a videó ,Berki Krisztiánt látták . Berki Krisztiánt látta ez a nő -Igen, itt állt mögöttem! itt a videó

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés