x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Így nézett ki Gáspár Győző és Bea asszony fiatalon - nem találunk szavakat :D
Mindenegyben Blog - 2020. február 14. (péntek), 10:01

Így nézett ki Gáspár Győző és Bea asszony fiatalon - nem találunk szavakat :D (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 feb 14

Szülőszoba legutóbbi részében Kandász Andrea a rendhagyóan egy anya-lánya párossal, Gáspár Beával és Gáspár Evelinnel beszélgetett. Régi sztorik is felmerültek a terhességgel és szüléssel kapcsolatos témák mellett, és néhány nagyon régi  fotót is megmutattak.

Gáspár Győző 1974. január 4-én látta meg a napvilágot Nógrádmegyerben, Magyarországon. Az iskola el végeztével megszerezte a hentes szakmát, azonban interjúkból azt is megtudtuk, nem sokáig dolgozott ebben a szakmában.

Hirdetés
[ ]

Karrierje

Édesapja által 1999-ben alapította a Romantic nevezetű együttest, amelyhez csatlakozott Katinka, Toldi Anna, Jónás Andrea és Völgyi Zsuzsa. Az együttes első nagy lemeze 2000-ben jelent meg, majd ezeket követően több albumuk is megjelent. 2006-ban a Győzike show indultával a lányok tehernek érezték Győzike jelenlétét, így az együttesből „kirakták”. A Romantic megszűnése után nem sokkal megalakult a Győzike Branch, amelynek jelenleg is frontembere. Győzike ki szerette volna próbálni magát színészként is, szerepet kapott Gerencsér Tamás által rendezett Holnap történt - A nagy bulvárfilmben, ahol egy rendőrt alakított.

Hirdetés

2005-ban az RTL Klubb javaslatot tett a Győzike Show inditására, amelyet 2006-ban sugrázni is kezdtek. Még ebben az évben megcsinálta saját önálló celebműsorát a Balázs torna Győzi módra, ahol súlyától szeretett volna minél hamarabb megszabadulni.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (2)
Hirdetés
Hirdetés