x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Így nézett ki Gáspár Győző és Bea asszony fiatalon - nem találunk szavakat :D
Mindenegyben Blog - 2020. február 14. (péntek), 10:01

Így nézett ki Gáspár Győző és Bea asszony fiatalon - nem találunk szavakat :D (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 feb 14

2008-ban szerepet kapott a Celeb vagyok, ments ki innen! című magyar reality show-ban.

Győzike a TV2 által közvetített Édes életben kapott szerepet családjával, azonban 2014 április és május között több hír is felröppent, miszerint Győzikét eltávolították a műsorbból. Egyik állítás szerint Bea asszony és Győzike házassága olyan szinten megromlott, hogy képtelenek együtt szerepelni egy műsorban, ezért Győzike úgy döntött távozik emiatt a műsorból. A másik állítás szerint, Győzike engedély nélkül használta fel a műsor logóját, amivel kivívta a csatorna „haragját”, emiatt nem szerepeltetik őt a sorozatban.

Hirdetés
[ ]

Politikai élet

A 2006-os önkormányzati választásokon Nógrádmegyer polgármesteri székéért indult független jelöltként, de a szavazatok csupán 5,77%-át (36 voksot) szerezte meg. Édesapja, idősebb Gáspár Győző az MCF Roma Összefogás Párt színeiben politizál

MagánéleteFelesége Gáspárné Balla Beáta, akivel két közös gyermekük van, Evelyn és Virág. 2014. áprilisában Győzike saját facebook oldalán jelentette be, hogy ő és felesége külön utakra lépnek. Győzike nem akarta, hogy a média és egyéb lapok pletykaként hozzák le, hogy Bea és ő különválnak, így maga szerette volna tisztázni a facebookon a helyzetet. A bejegyzésből kiderült, hogy Beánál marad a két gyermek és rendszeresen fogja őket látogatni. Mint kiderült, Győzike és Bea házassága sem volt fenékig tejfel, ugyanis Győzike több nőveé megcsalta Beát, így a válás szinte elkerülhetetlenné vált. 2013. október 2-án adócsalásért felfüggesztve 1 év 8 hónap börtönbüntetésre ítélte a Balassagyarmati Törvényszék.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (2)
Hirdetés
Hirdetés