Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ilyen varázslatot tesz a szódabikarbóna kertedben a paradicsommal!
Mindenegyben Blog - 2019. április 16. (kedd), 21:22

Ilyen varázslatot tesz a szódabikarbóna kertedben a paradicsommal!

Hirdetés
Hirdetés
2019 ápr 16

Bő termést szeretnél? Hiába gondozod megfelően, né­hány esős nap azonban tönk­re­te­heti az egész ter­mést! Sze­ren­csére van meg­ol­dás, jöhet a szó­da­bi­kar­bóna!

Ha időben palántázol, június második felére beérnek az első bogyók. Sajnos, azonban közbeléphet a természet, néhány tartósan esős nap után gombás fertőzést kaphatnak a tövek, előbb befoltosodnak, majd elszáradnak a levelek. A bogyók pedig betöppednek, összezsugorodnak. De itt a megoldás!

Ez esetben nem tehetünk mást, vissza kell szorítani a fertőzést, amennyire csak lehet, hogy az új hajtások és bogyók már egészségesen fejlődhessenek.Mivel a fertőzés mindig a talaj irányából indul el, ezért első lépésként csipkedd le a lelógó leveleket, hogy ne érjenek a talajhoz.
Aztán jöhet a kezelés.Drága vegyszerek helyett próbáld ki ezt az olcsó háziszert.Keverj össze 4 teáskanál szódabikarbónát keverj össze 3,5 liter vízzel, majd öntsd az oldatot egy szórófejes flakonba, ezzel fújd le a növény beteg felületét. Hetente egy-két alkalommal végezd el a kezelést, mindig az esti vagy a kora hajnali órákban.
(Tűző napsütésben ne permetezz, csak ártasz vele a paradicsomnak!)

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés