Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Megfenyegették a szülei, hogy ne tegye, mégis benézett a tárolóba. Zokogva rogyott össze, amikor ezt meglátta:
Mindenegyben Blog - 2019. április 16. (kedd), 19:36

Megfenyegették a szülei, hogy ne tegye, mégis benézett a tárolóba. Zokogva rogyott össze, amikor ezt meglátta:

Hirdetés
Hirdetés
2019 ápr 16

Az 5 éves Jordan apukája egyik kapcsolatából született, és 7 mostohatestvére volt. A gyerekek mind pokoli bánásmódon mentek keresztül, de ami Jordannel történt, azt mindent felülmúlt. Mindezt azoktól kapta, akiktől a legkevésbé várná az ember, akinek védelmeznie kellene bennünket; a szüleitől.

A bántalmazások fokozatosan, kis lépésekben fokozódtak. Szóbeli szidalmazások, aztán fizikai bántalmazás, majd éheztették is.

Hirdetés
[ ]

Jordant a lépcső alatti tárolóba zárták, és a családdal élő két lánytestvérnek megtiltották, hogy benézzenek, vagy a közelébe menjenek. A lányok tudták, hogy mi történik, és többször is megpróbálták kiszabadítani a fiút, de a szülők lakatot tettek az ajtóra.

Az akkor 16 éves Cody, az egyik lánytestvér, próbált segítséget kérni, de szavai süket fülekre találtak. Mivel kiskorú volt, és csak akkor hívhatta ki a rendőröket, amikor szülei nem voltak otthon, ezért a rendőrök nem mehettek be a házba.

„Szó szerint a küszöbünkön álltak, én segítséget kértem, és nem tehettek semmit!” – magyarázza Cody.

Hirdetés

De a lánytestvér nem adta fel, és amikor egyedül maradt otthon, egy napon sikerült kinyitnia a lelakatolt ajtót. Amit bent látott az minden rémálmát felülmúlta.

„Amikor kinyitottam az ajtót, Jordan a legrosszabb állapotban volt, amit valaha láttam. A pelenkájában feküdt a földön, csontsovány volt, a szája szélén hab, és a teste teli volt zúzdásokkal.”

A kislány szerint, ha aznap nem sikerül megmentenie testvérét, akkor másnap már halott lett volna.

Ezután felgyorsultak az események, kijöttek a mentők és a rendőrök is akcióba a léptek. A kisfiú megmenekült és már jól van, leszámítva a lelki sérüléseit. A szülőket elítélték. 

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés