Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Itt a háború vége? Moszkva elismerte a vereséget
Mindenegyben Blog - 2022. szeptember 14. (szerda), 21:45

Itt a háború vége? Moszkva elismerte a vereséget

Hirdetés
Hirdetés
2022 szept 14
Hirdetés
[ ]

A február végén kirobbant háború óta először változott markánsan Moszkva kommunikációja. Ugyan csak egy adott területre vonatkozóan, de elismerték, hogy a harkivi régióban végrehajtott ukrán ellentámadás végül orosz vereséget hozott.

A szerda hajnali ISW-jelentés szerint hatalmas változás állt be az oroszok médiatartalmaiban, ugyanis mind a Kreml tisztviselői, mint pedig az orosz állami televízió munkatársai a harkivi vereség okaival kezdek foglalkozni, pedig mindeddig csak az orosz katonák sikereiről lehetett tőlük hallani.

A jelentés egyébként kiemeli, hogy az oroszok annak idején sem a Kígyó-sziget kapcsán nem beszéltek vereségről, sem akkor, amikor Donbaszra koncentrálásként keretezték az ukrán fővárostól való visszavonulást.

Eredetileg az orosz védelmi minisztérium most is hasonlóra készült, azt tervezték, hogy a helyi orosz haderők átcsoportosításával magyarázzák a fejleményeket, de ez gyors és heves kritikát kapott online. Ezután kénytelenek voltak változtatni a narratíván, főleg, hogy már a Kreml TV is a vereség beismerését követelte. Várhatóan ezután Vlagyimir Putyin mosdatása következik, és igyekeznek majd a felelősséget a Putyin belső köreihez tartozó katonai tanácsadókra kenni – írja a Telex.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés