Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
ITT A HIDEGZUHANY! JÖN az új védettségi igazolvány Magyarországon!! Bevonják a régieket! CSAK ÍGY FOGOD MEGKAPNI AZ ÚJAT!!! >>>>
Mindenegyben Blog - 2021. november 25. (csütörtök), 10:13

ITT A HIDEGZUHANY! JÖN az új védettségi igazolvány Magyarországon!! Bevonják a régieket! CSAK ÍGY FOGOD MEGKAPNI AZ ÚJAT!!! >>>> (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 nov 25

A veszélyhelyzet 2022. június 1-ig való kitolása mellett több más intézkedés hatályát is meghosszabbítaná a kabinet a frissen benyújtott salátatörvény alapján. Tovább lesznek érvényesek a lejáró iratok, marad a nyelvizsganélküliek amnesztiája, változhat a védettségi igazolvány.

A magyar kormány 2022. június elsejéig meghosszabbítaná a koronavírus miatt elrendelt veszélyhelyzetet – derült ki a Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes által, néhány perccel szerda éjfél előtt a parlament honlapjára felkerült salátatörvény-javaslatból.

Hirdetés
[ ]

Mint a napi.hu írja, többek közt a magyar hatóság által kiállított, Magyarország területén hatályos hivatalos okmányok és a diákigazolványok 2022. június 30-ig lesznek érvényesek – ez alól kivétel a védettségi igazolvány, amely a lejáratáig marad érvényes. A javaslat úgy fogalmaz, hogy a Magyarországon kiállított, 2020. március 11. – 2020. július 3. között, vagy 2020. november 4. – 2022. május 31. között lejárt vagy lejáró hivatalos okmányok – köztük a műszaki érvényességi időt is – érvényességi idejét 2022. június 30-ig eltolják

Az a hallgató, aki 2020. szeptember 1. – 2021. augusztus 31. között sikeres záróvizsgát tett, mentesül az oklevél kiadásának előfeltételéül előírt nyelvvizsga letételének kötelezettsége alól és megszerezheti oklevelét.

Hirdetés

A rendelkezés lehetőséget ad a kormánynak a védettségi igazolvány érvényességi idejének rugalmas kezelésére, feltüntetésére, oltottság esetén is, lehetőséget ad az érvényesség rugalmas feltüntetésére, továbbá a gyógyultság esetén az adatátvétel lehetőségét biztosítja.

A kormány rendeletben dönthet arról, hogy a vakcina típusa, valamint a dózisok száma is feltüntethető legyen a védettségi igazolványon – utóbbiakat a QR-kódban is elégséges feltüntetni. A javaslat lehetőséget ad arra, hogy a Kormány rendeletében mentesítést adjon a járványügyi intézkedések alól a védettségi igazolványok birtokosainak (például határátlépés esetén előírt kötelező karantén alóli mentesülés).

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Kapcsolódó cikkünk
Hatalmas lehet a baj, elrendelték a terrorkészültséget Magyarországon

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés