x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Itt a hivatalos bejelentés!Olyan tartozáselengedés jön, amilyen még soha nem volt Magyarországon! Hitelesek százezrei örülhetnek, sokan szabadulnak meg az adósságuktól törvényesen! Itt van a tájékoztató
Mindenegyben Blog - 2021. július 21. (szerda), 22:05

Itt a hivatalos bejelentés!Olyan tartozáselengedés jön, amilyen még soha nem volt Magyarországon! Hitelesek százezrei örülhetnek, sokan szabadulnak meg az adósságuktól törvényesen! Itt van a tájékoztató (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 júl 21

Hivatalos bejelentés!Olyan tartozáselengedés jön, amilyen még soha nem volt Magyarországon! Hitelesek százezrei örülhetnek, sokan szabadulnak meg az adósságuktól törvényesen! Itt van a tájékoztató!

LÉLEGZETEÁLLÍTÓ BEJELENTÉS ÉRKEZETT!  TÉNYLEG ELENGEDI A KORMÁNY A HITELED EGY RÉSZÉT! MEGJELENTEK A PONTOS RÉSZLETEK A MAGYRA KÖZLÖNYBEN! MINDEN HIVATALOS! A JÁRÁSI HIVATALNÁL KELL MAJD IGÉNYELNI INGYENESEN!!!! ITT VAN A TÁJÉKOZTATÓ >>

Hirdetés
[ ]

Elengedi a kormány a lakáshiteled egy részét! Megjelentek a részletek

Végre megjelent az a kormányrendelet, amelyre május végétől már vártunk , ennek értelmében:

A Magyarország területén lévő lakást, lakóházat, tanyát vagy birtokközpontot terhelő forint alapú jelzáloghitel-tartozás csökkentése érdekében vissza nem térítendő állami támogatás vehető igénybe.

A támogatása kérelem benyújtásának időpontjában – és a már megszületett gyermekre tekintettel történő igénylés esetén a gyermek születésének időpontjában fennálló – fel nem mondott jelzáloghitel-szerződés esetén igényelhető.

A tartozáscsökkentő támogatás összege

A támogatás összege:

  • A január 1. –2019. június 30. között született harmadik, vagy többedik gyermek esetén 1.000.000 Ft gyermekenként.
  • A július 1-én vagy azt követően született második gyermek esetén 1.000.000 Ft.
  • A július 1-én vagy azt követően született harmadik, vagy többedik gyermek esetén, kizárólag egygyermekre tekintettel 4.000.000 Ft.
  • A július 1-én vagy azt követően született negyedik, vagy többedik gyermek esetén, ha a 4.000.000 Ft összegű támogatást egy korábbi gyermekre már igénybe vették, 1.000.000 Ft gyermekenként.
  • Az az igénylő, aki még nem igényelt támogatást a január 1-je és 2019. június 30-a közötti időszakban született harmadik, vagy többedik gyermeke után, ha 2019. június 30-a után teszi ezt meg, legfeljebb 1.000.000 Ft támogatási összeget kaphat.
A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés