Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Itt a hivatalos bejelentés!Olyan tartozáselengedés jön, amilyen még soha nem volt Magyarországon! Hitelesek százezrei örülhetnek, sokan szabadulnak meg az adósságuktól törvényesen! Itt van a tájékoztató
Mindenegyben Blog - 2021. július 21. (szerda), 22:05

Itt a hivatalos bejelentés!Olyan tartozáselengedés jön, amilyen még soha nem volt Magyarországon! Hitelesek százezrei örülhetnek, sokan szabadulnak meg az adósságuktól törvényesen! Itt van a tájékoztató (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 júl 21

Hivatalos bejelentés!Olyan tartozáselengedés jön, amilyen még soha nem volt Magyarországon! Hitelesek százezrei örülhetnek, sokan szabadulnak meg az adósságuktól törvényesen! Itt van a tájékoztató!

LÉLEGZETEÁLLÍTÓ BEJELENTÉS ÉRKEZETT!  TÉNYLEG ELENGEDI A KORMÁNY A HITELED EGY RÉSZÉT! MEGJELENTEK A PONTOS RÉSZLETEK A MAGYRA KÖZLÖNYBEN! MINDEN HIVATALOS! A JÁRÁSI HIVATALNÁL KELL MAJD IGÉNYELNI INGYENESEN!!!! ITT VAN A TÁJÉKOZTATÓ >>

Hirdetés
[ ]

Elengedi a kormány a lakáshiteled egy részét! Megjelentek a részletek

Végre megjelent az a kormányrendelet, amelyre május végétől már vártunk , ennek értelmében:

A Magyarország területén lévő lakást, lakóházat, tanyát vagy birtokközpontot terhelő forint alapú jelzáloghitel-tartozás csökkentése érdekében vissza nem térítendő állami támogatás vehető igénybe.

A támogatása kérelem benyújtásának időpontjában – és a már megszületett gyermekre tekintettel történő igénylés esetén a gyermek születésének időpontjában fennálló – fel nem mondott jelzáloghitel-szerződés esetén igényelhető.

A tartozáscsökkentő támogatás összege

A támogatás összege:

  • A január 1. –2019. június 30. között született harmadik, vagy többedik gyermek esetén 1.000.000 Ft gyermekenként.
  • A július 1-én vagy azt követően született második gyermek esetén 1.000.000 Ft.
  • A július 1-én vagy azt követően született harmadik, vagy többedik gyermek esetén, kizárólag egygyermekre tekintettel 4.000.000 Ft.
  • A július 1-én vagy azt követően született negyedik, vagy többedik gyermek esetén, ha a 4.000.000 Ft összegű támogatást egy korábbi gyermekre már igénybe vették, 1.000.000 Ft gyermekenként.
  • Az az igénylő, aki még nem igényelt támogatást a január 1-je és 2019. június 30-a közötti időszakban született harmadik, vagy többedik gyermeke után, ha 2019. június 30-a után teszi ezt meg, legfeljebb 1.000.000 Ft támogatási összeget kaphat.
A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés