Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
ALIG pár perce jelentették be : Romlanak a számok, ÚJABB SZIGORÍTÁSOKRA KELL KÉSZÜLNI! RÉSZLETEK ITT
Mindenegyben Blog - 2021. július 22. (csütörtök), 07:27

ALIG pár perce jelentették be : Romlanak a számok, ÚJABB SZIGORÍTÁSOKRA KELL KÉSZÜLNI! RÉSZLETEK ITT (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 júl 22

A NÖVEKVŐ KORONAVÍRUS-ESETSZÁMOK MIATT HORVÁTORSZÁG MÉG AZELŐTT ÚJABB SZIGORÍTÁSOKAT VEZETHET BE, HOGY LEJÁRNÁNAK A JÚLIUS 31-IG ÉRVÉNYBEN LÉVŐ KORLÁTOZÁSOK

– adta hírül az MTI a Jutarnji List című horvát napilapra hivatkozva.

Hirdetés
[ ]

A lapban azt írták: a járványügyi intézkedések a nyilvános összejövetelekre vonatkoznak majd. Jelenleg száz főben határozták meg a résztvevők felső létszámhatárát az olyan nyilvános rendezvényeken, illetve harminc főben az olyan magánrendezvényeken, amelyeket nem kötnek védettségi igazoláshoz.

EFÖLÖTT OLTÁSI VAGY GYÓGYULTSÁGI IGAZOLÁSSAL, ILLETVE NEGATÍV TESZTTEL LEHET CSAK LÁTOGATNI A RENDEZVÉNYEKET. AZ ANTIGÉN GYORSTESZTEK AZONBAN NEM ELÉG MEGBÍZHATÓAK, ÉS A HATÓSÁGOK EGYRE TÖBB HAMIS PCR-TESZTET IS KISZŰRNEK

– írták.

Az elmúlt 24 órában 191 új fertőzöttet azonosítottak, ötvennel többet, mint egy nappal korábban, így a járvány kezdete óta meghaladta a 361 ezret az új típusú koronavírussal fertőzöttek száma. A vírus okozta Covid-19 betegség szövődményeiben az elmúlt napon egy ember halt meg, ezzel a járvány halálos áldozatainak száma 8239-re emelkedett. Kórházban 122 beteget ápolnak, közülük 13-an vannak lélegeztetőgépen.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés